Press "Enter" to skip to content

Över 180 kostymer senare

Day 149: Old Spice dad – Dad plays best prank ever on teenage son on Shine.

En far skojade runt med sin son, som åkte bussen till skolan. I början var det genant för sonen att se sin far ha udda kläder på sig och vinka av honom, men efter ett tag blev det ett fenomen i staten Utah i USA, att fadern tog på sig en ny dräkt, för att hälsa mot sonen, något som föranledde många att vallfärda till huset för att se fadern byta skepnad, ånyo.

Under hela året betalade fadern mindre än 50 dollar för att hitta allt nyare och fyndigare utstyrslar. På hemsidan kan ni se lite fler av de olika dräkterna han hade på sig under året, då modern tog bild på honom varje dag. Varje morgon hade han vanliga kläder på sig, sedan hade han 4 minuter på sig att byta om och gå ut och hälsa på sonen som steg på bussen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *