Press "Enter" to skip to content

Dr Tahir Ul Qadri – Hur wahabiterna förändrar hadither

Här talar en av Asiens största sunniter, Dr Tahrir ul Qadri, på rätt svårförståelig engelska, hur wahabiterna förändrar, förvrängar och helt tar bort hadither ur Sahih Bukhari (till exempel) för att främja sina syften.

Hadither som går emot deras religion, tas bort, så att de kan hjärntvätta massorna. När jag diskuterar med dessa Khawarij, brukar de säga saker som att de inte hittar de hadither jag ger dem, i sina böcker, konstigt eller när era herrar tar bort allt? Må Gud skydda oss från wahabiterna..brrrrr gåshud :P. Just de hadither som handlar om att visa vördnad för en människa, har tagits bort. Då är det inte konstigt att de hadither som förmedlats om Ahlul Bayt och vördnad för dem, också tagits bort nästan helt?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *