Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Al Mokhtar – Del 31

En bra sak som sägs är när Kiyan uppvisar rasism och hat mot araber, då säger hans fru, ni är alla Alis anhängare..då ska inte nationalitet spela någon roll..och det är något araber och iranier inte förstår..Ingen arab, ingen Ajami, bara islam är vår härkomst!!

7 kommentarer

  1. zulqarnain 29 maj 2011

    akhavi
    Av dem persiska ord som han uttlade det så var det inte rasism, det var mer som att att han kände sig befriad igen eftersom under Omar och Osmans tid icke araber lida men han erkänner för sin fru Shirin Banoo att han inte kan kontrollera sig dvs hans känslor kommer inte från hjärnan det är barnsliga känslor som kommer från hjärtat.
    Tillägg är att om man ska leva under Imam Ali’s skugga så finns det inte ens någon skillnad mellan muslimer och icke muslimer. Min Imam ansåg att alla vi är guds skapelser så vi är syskon

  2. Bahlool 29 maj 2011

    kan stämma men du och jag vet det finns mkt rasism mot araber bland iranier och vice versa

  3. zulqarnain 30 maj 2011

    ingen tvekan om det, jag själv hade mycket fördomar mot Araber för i tiden och ska jag vara ärlig så har jag det fortfarande mot en del araber, jag tycker fortfarande att araber från Saudiarabien är lite efter.
    I iran har man lik araber fördomar men majoriteten av dem iranier (nationalisterna) som har fördomar mot araber anser att araber från Irak och libanon och lika ”intelligenta och upphöjda som iranier”

  4. Bahlool 30 maj 2011

    jag är panislamist, för mig spelar det ingen roll vart man kommer ifrån, jag säger ju skit om alla araber eller alla iranier ibland men det är mest på flipp

  5. zulqarnain 30 maj 2011

    Loool
    Det ska du fortsätta med 🙂
    Jag blir också trött på vårt folk, Jag har sagt det förut, det kanske är dags att vi lägger undan vår rasitiska åsikter på grund av saker som ingen har koll på eller på saker som hände för tusen år sen.
    Om en del Iranier eller araber vill bli västorienterade så borde dem lära sig att tyskland,UK,frankrike,italien rättare sagt hela europa låg i krig för 50 år sen första världskriget andra världskrget hundra års kriget trettio års kriget …… men de glömmer det så fort freden har slutits och jobbar för en bättre europa. Vi kan borde lära oss detta av dem

  6. Bahlool 30 maj 2011

    wallahi så sant..förklarade för en ung kille några dagar sen hur starka vi skulle vara ifall vi var förenade 😛
    tog exemplet med att ge honom en penna, bryt den, och nu ta 10 pennor försök bryta dem
    (att pennorna har olika färger borde inte spela roll)

  7. zulqarnain 30 maj 2011

    Insallah det blir så, alla dem gamla slavar till USA och dess Israel har fallit och efter det kommer det inte finnas någon osämja och då kan vi koncentrera oss på det som är bra för Mellan östern men först måste 2 knähundar till försvinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *