Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Än en gång bevisar Israel att de inte vill ha fred

Netanyahu tackar Obama för stöd – DN.SE.

Krigsbrottslingen Netanyahu höll tal, först i en stor sal inför AIPAC, den starkaste Lobbyorganisationen i USA och som försvarar Israels intressen med alla medel och idag, höll han ett tal inför USAs kongress, där både republikaner och demokrater, slogs om att klappa och stödja hans skitsnack.

I talet framkom det några saker:

 1. Israel tänker inte gå med på världssamfundets krav på att man återgår till 1967 års gärnser.
 2. Israel tänker inte kompensera eller erkänna de palestinier man fördrivit, som räknas till över 4 miljoner och som bor i flyktingläger över hela världen. Så judar får flytta till Palestina, men palestinierna är inte välkomna hem.
 3. Israel tänker inte ge tillbaka östra Jerusalem, som var palestinskt fram tills Israel startade kriget 1967.
 4. Israel tänker inte ge tillbaka något land, även när FN och världssamfundet krävt det, inte ens efter att Obama menade att det är 1967 års gränser som gäller.
 5. Israel kräver att den organisation som valdes i helt demokratiska val – Hamas, inte får delta i styrandet av det palestinska folket. Så det är Israel som bestämmer vem som ska leda palestinierna. Vidare menar Israel att en framtida palestinsk stat, inte ens får ha en armé..

Vad är det för fred denna terrorist talar om? Varför talar Netanyahu om dialog? Om fredsförhandlingar? Allt Israel vill ske, kommer ske, för de godtar inte motparten och världen tillåter dem komma undan. Det är alltså krigshetsarna och terroristerna som bestämmer, det är inte offret. Sen förundras man över att muslimerna känner sig kränkta?

Ett fritt Palestina – NU!

2 kommentarer

 1. afra 25 maj 2011

  bla bla bla….. och mer ,,,,,,bla bla bla
  Skall du acceptera ett Judiskt stat bredvid ett palestinsk Stat?

 2. Bahlool 25 maj 2011

  bla bla bla..och mer bla bla bla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *