Press "Enter" to skip to content

Den amerikanska drömmen är död!

Alla har vi nog drömt om hur det skulle vara att leva och bo i USA, däribland jag, som brukade drömma om stora gator, med fina hus som man såg i de olika filmerna som visade idyllen innan den förstördes. Här kommer några fascinerande siffror, kanske ni inte kände till att USA sägs vara bankrutt, snart har Kina gått om USA i att leda världsekonomin.

Man är nära att sluta betala sina räkningar till de offentligt anställda var och varannan månad, när man ser de här siffrorna så förstår man varför. Hade fler företag gjort rätt för sig, istället för att låta sina lobbyister styra USA och driva det mot onödiga krig, då hade man kanske kunnat rädda USA och dess folk.

47.4: % of profits corporations paid in taxes in 1961.

11.1: % of profits corporations paid in taxes in 2011.

 

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *