Press "Enter" to skip to content

Kärlekens magi

Många år sedan frågade jag min vän, hur det kom sig att just de RnB sångare, som sjöng så mycket om kärlek och eviga känslor, var just de som var mest otrogna..just de som horar sig, killar som tjejer, är de som verkar sjunga och skriva mest om kärlek..Ännu en sång..jag går i perioder 😛 idag är det musikens period 😉

 

7 Comments

 1. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 12 maj 2011

  Jag frågar också mig själv det! Hur kan många kända sångare som bara sjunger om kärlek och lyckas att få andra att älska deras låtar, fastän de själv är otrogna mot kärlek? Hur kan de lyckas att bli lyckliga i sina arbeten, fastän de inte älskar det?

 2. Bahlool
  Bahlool 12 maj 2011

  min farbror sa en bra sak..Allah välsignar bara kuffar..historien har visat att de mest oärliga är de som lyckats mest 😉

 3. Moe
  Moe 13 maj 2011

  Salam Bahlool
  Mannen handlar din blogg om att försöka föklara islam eller för att lägga upp sånna otillåtna videoklipps enligt islam(FASAD) ?!

 4. Bahlool
  Bahlool 13 maj 2011

  Wsalam Moe
  Min blogg handlar om sånt jag finner intressant.

 5. Moe
  Moe 13 maj 2011

  OK mannen!! Det e mkt roligt att du säger det som det är, men walla det passar inte ihop .. Asså din logo är ”Menn Kont Mawlah” och ”Besmellah” samtidigt lägger du upp sånt?!

  Barak allah bek ya Akhiii

 6. Bahlool
  Bahlool 14 maj 2011

  Moe jag är ingen bra muslim i guess 😉

 7. Hussein al-Faham
  Hussein al-Faham 14 maj 2011

  Moe! Vadå! Du pratar som om han har gjort ett brott! En vacker låt om kärlek, vad är det som inte passar ihop?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *