Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Wahabitiska ”lärda” uppmanar till mord på demonstranter

Islam Times – Kuwaiti Salafi issues Verdict obliging Murder of Bahraini Protestors.

Inget annat land, som haft dess folk gå ut på gatan och demonstrera för mera frihet, har haft religiösa lärda som gått och utfärdat fatwas – religiösa dekret, med uppmaningen att mörda demonstranterna, förutom Bahrain.

Djävulen Nawaf Salim

Tvärtom Al Azhar och många större teve personligheter, gick ut och stödde demonstranterna men eftersom demonstranterna i Bahrain är shiamuslimer, menar många, att det är bra att vara tyst, eller som i fallet med Nawaf Salim, en ”lärd” från Kuwait som menar att det är obligatoriskt att mörda demonstranterna i Bahrain, eftersom de vill skapa ont. Frihet och rätten att leva som människor är alltså inte dessa människor förunnat.

Medan vi diskuterar vem som ska åka ut från Big Brother, dör folk på Syriens och Bahrains gator. I Libyen mördas de som står emot diktatorn. Hay Haaat men al Thilla

2 Comments

 1. zeinab
  zeinab 09 maj 2011

  Många wahab bortser alla videon som visats. Cnns reportage om hur shia-muslimer, majortiten i bahrian, dödas och lever i skam. Det är sjukt hur man inte kan se hur de lider där nere, ingne bryr sig. Vilken svensk tidning har skrivit något om Bahrain och vad som händer där nere nu? Ingen!

  Eh whalla du har rätt, hayhat menna al zilla. Det sägs att när al zohor(AJ), är nära så sker allt det där. De trogna muslimerna lider i världen.

 2. Bahlool
  Bahlool 09 maj 2011

  Alltså i Saudi har de hård censur och eftersom man spridit falska rykten om att alla problem, från Profetens tid till idag, är pga shiiterna, så blir folk glada åt att vi mördas över hela världen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *