Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Brev till UD och Carl Bildt

”En som är tyst inför orättvisor är som en tyst djävul” / Imam Ali

Om ni inte vill vara tysta djävlar, gör er plikt. Jag skickade ett brev till UD. Adressen kan hittas här

http://www.regeringen.se/pub/road/Classic/article/117/jsp/Render.jsp?a=206&m=popup&l=sv

Hej

Mitt namn är B**** A****, jag är svensk medborgare som oroas över det våld och förtryck som sker i Bahrain. Vår regering brukar vara snabb på att fördöma våld mot demokratiförkämpar, men i fallet med Bahrain har det varit hemskt tyst. Nu har jag i dagar försökt hitta information, uttalanden eller fördömanden, men inte hittat något. Inte på herr Carl Bildts blogg, eller på regeringens hemsida. Man har varnat för att åka till Syrien och Libyen, man har även tagit upp Japan och Elfbenbenskusten, men man har inte tagit upp den saudiska ockupationen och våldet mot de fredliga demonstranterna i Bahrain. Nu undrar jag hur det kommer sig? Kan den här tystnaden bero på att UD och regeringen är ovetande om våldet? Tortyren? Mördandet? Jag och många med mig vill inte att regeringen och UD ska göra något annat än det de gjort i Syriens och Libyens fall. Vi har även trupper som är aktiva i Libyen. Vi kräver inte en krigsförklaring men ett fördömande och åtgärder för att straffa Bahrains diktator, så som man vidtagit åtgärder mot Elfenbenskustens ex President. Vi ser fram emot att få höra UDs och regeringens ståndpunkt i frågan med Bahrain.

mvh B**** A****

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *