Press "Enter" to skip to content

Pedofilpastorn försöker än en gång att skapa kaos

Ett gammalt inlägg om “Pastorn”, med sina 30 tal fanatiska anhängare. Nu skrivs det att han försöker demonstrera utanför en moské, samme man som för några veckor sedan brände Koranen, något som ledde till en svenskas död i Afghanistan och till döden för demonstranterna som besköts i Mazar al Sharif.

Skrev om denne provokative pastor som försöker så splittring och hat mellan de religiösa samfunden genom att anställa ett bokbål där man ska bränna muslimernas heliga bok Koranen. När jag tänker på bokbål kan jag enbart minnas nazisternas bokbål, bokbål som blev ökända i historien då de förstörde goda och kända verk. På samma sätt försöker man förstöra ett stort verk som Koranen.

Denne pastor har nu figurerat i ett åtal om barnporr. När han å ena sidan talar om en Profet och en Koran i dåliga ordalag och i nästa ögonblick själv beter sig som en djävul och som en demon, något han kallade Profeten Muhammed, så kan man inte sluta tänka på ordspråket om att inte kasta sten i glashus. När Abraha red med sina elefanter för att förstöra Kaaban i Mecka, då rövade hans soldater ett antal får och kameler som tillhörde Abdulmutallib, Profeten Muhammeds farfar. Abdulmuttalib var samtidigt personen som tog hand om Kaaban. Han gick då till Abraha och bad honom lämna tillbaka djuren, Abraha förvånades och frågade hur det kom sig att han brydde sig om djuren men inte om Guds Hus som han hade ansvar för?

Abdulmuttalib svarade att han är ansvarig för djuren, såsom Allah är ansvarig för sitt hus. Såsom han sa, blev det också, Allah intervenerade och förstörde Abrahas armé. Idag läser man om denne pastor, som bekämpar Allahs Bok och även här verkar det som om Allah intervenerade, han ser till att Terry Jones visar sitt rätta ansikte, som pedofil.

Pastor backar inte från bokbål – DN.se.

3 Comments

 1. Muhammad
  Muhammad 13 maj 2011

  Interesant att du uttalar dig om nazisterna då koranen innehåller mera jude hat än mein kamph..
  fasicstisk religion Islam.

 2. Bahlool
  Bahlool 13 maj 2011

  Efter att du lärt dig skriva ordentlig svenska, så kanske du kan sluta spamma min blogg med din idioti? Jag orkade läsa 2 av dina kommentarer, sedan tog jag bort allt annat..Jag förstår att du inte har råd att köpa den medicin som läkaren skrivit ut åt dig, men snälla, sök hjälp nån annanstans?
  Dumbass

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *