Press "Enter" to skip to content

Wahabiter förstör muslimska helgedomar men sparar avgudaboningar

Alla muslimer känner till historien om Jannat al Baqi, gravar av över 8000 vänner till profeten Muhammed s.a.w. Hans fruars gravar. Imamernas gravar. Dessa förstördes av wahabiterna på 1920-talet. Man var även på väg att förstöra Profeten Muhammeds grav, för att man anser att gravar eller gravkammare över människor, kan leda till ”avgudadyrkan”

Samtidigt har man nu i denna film, visat hur man förstört dessa byggnader, man har omvandlat Profetens älskade frus hus till en jävla latrin, en jävla toalett!! Vilket hån, vilket angrepp!! I denna film kan man se att gamla avgudadyrkares boningar är kvar, man har behållit saker som verkligen kan sägas vara ett hot mot islam, varför?

Jag har inga problem med att behålla dem, jag älskar historia, men varför förstöra Profetens hus, hans vänners hus, deras gravar? Vad har man för plan med det här?

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=4JSiF-zkVSs’]

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *