Press "Enter" to skip to content

Arabisk korruption

Är det konstigt att alla arabiska ledare stödde Saddam? Saddam som hade över 86 kända palats? Vad hjälpte alla dessa palats? Han hittades i en råtthåla. Nu ser vi kungar och presidenter, som mördar, går över lik, låter sina folk förblöda, bara för att inte ge upp sin ställning. En gång kom Imam Jafar al Sadiq till Harun al Rashid, den ökände Abbassidiske Kalifen, Harun visade honom den största av respekt, satte honom på den bästa platsen, betjänade honom, vördade honom, hyllade honom.

När Jafar al Sadiq hade gått iväg, så frågade Haruns son förundrat, varför alla dessa hedersbetygelser? Harun al Rashid svarade: Det är Jafar al Sadiq och dennes förfäder, Ali och Hussain som har mest rätt till tronen. Då undrade sonen men varför inte ge honom hans rätt då? Harun svarade, om du nu min son vill åt tronen, så kommer jag döda dig. Ett enkelt svar, på en svår fråga: Hur kan dessa ledare leva med att mörda sina folk? Hur kan de leva med att ljuga och bedra? Hur mycket land och palats kan de roffa åt sig?

Här är en film om öriket Bahrain, där kungen al Khalifa, valt att bjuda in sina wahabitiska grannar, Saudiaraberna, att komma in i landet och slå ner de fredliga demonstranterna. De här korta filmen visar hur de fattiga lever och hur de rika bara roffar åt sig. Killen som håller dinaren i början, är nu fängslad och blir med all säkerhet torterad.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=W8-_WMArRag’]

8 Comments

 1. Bahlool
  Bahlool 03 april 2011

  mkt fin låt!! Jag hör nu att de brände Koranen 2 veckor sedan i USA, och jag har inte ens hört nåt om det..att det skedde 2 veckor sedan 🙁

 2. Zheng He
  Zheng He 04 april 2011

  KUSSSSSSSSS UMMMMMMAAAAAAAACKKK ARABER!! ARABER skämmer ut sig själva när dem säljer ut sina egna. desamma gäller med allllllllla andra länder!! det kommer stå i historien om vilka kuksugar familjer som sålde ut sitt folk för sitt egen vinning. hoppas dem tar DNA prov på dessa smuts och i framtiden straffar deras avkomma som har samma mentalitet…

  http://www.youtube.com/watch?v=pyEJ6Aja-UQ&feature=related

 3. Bahlool
  Bahlool 04 april 2011

  hehe zheng he jag diskuterar med en wahabi på fb, han menar att afghanistan styrs av shiamuslimerna ;L)

 4. Zheng He
  Zheng He 04 april 2011

  be denna människa, sköta sitt eget land och låta andra vara i fred. hälsa han det eller ge mig hans namn!

 5. Bahlool
  Bahlool 04 april 2011

  rofl han är i phillipnerna..ska du åka dit och slå honom? 😉

 6. Zheng He
  Zheng He 05 april 2011

  EN PILLIPINOO!!! hahaha herre gud. jag har svårt att prata med folk som blivit ändrade av andra länder och fått deras mentalitet. finns få länder i världen som har kvar har inte blivit smiittade av skit saker. resten håller på bli kopior därför går det så dåligt för världen. svårt att få kunskap 😉

 7. Bahlool
  Bahlool 05 april 2011

  är du en kopia? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *