Press "Enter" to skip to content

Mellanöstern och Israel

En film av  David Duke, om Israel och den roll som de arabiska förrädarna spelat, i att stödja och öka Israels makt. David Duke är en rasist, utan tvekan, men en som tyvärr har rätt i många punkter.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ok_ITfeUEY8′]

2 Comments

 1. Rickard Melkersson
  Rickard Melkersson 02 april 2011

  Varför är DD rasist?

 2. Bahlool
  Bahlool 02 april 2011

  För att han själv säger det? http://en.wikipedia.org/wiki/David_duke
  A former Grand Wizard of the Knights of the Ku Klux Klan,[3][4] Duke describes himself as a racial realist, asserting that “all people have a basic human right to preserve their own heritage.”[5] He is a strong advocate of opposition to Zionism and the opposition to the Jewish people, as well as what he asserts to be both groups’ control of the Federal Reserve, the federal government and the media. Duke supports anti-immigration, both legal and illegal, preservation of what he labels Western culture and traditionalist Christian “family values”, strict Constitutionalism, abolition of the Internal Revenue Service, voluntary racial segregation, ardent anti-communism and white separatism.[6][7][8]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *