Press "Enter" to skip to content

Bahrain – Sunniter tar avstånd från våldet i Bahrain

Algerian Muslim brotherhood rejects foreign interference in Bahrain – People’s Daily Online.

Jag försöker hitta en enkel notis om våldet och mördandet i Bahrain, men ingenstans finns det något att hitta. Att Saudiarabien med dess wahabitiska allierade, mördar shiiter och sunniter i Bahrain är alltså en ickenyhet..

Sunniterna stödjer sina syskon i Bahrain, shiiterna, i kampen mot förtrycket. Däribland Muslimska brödraskapet i Algeriet, som uppmanat de saudiska trupperna att hålla sig borta och inte involvera sig i konflikten, som kostat många oskyldiga livet. Saudiarabien, Förenade Arabemiraterna och Kuwait har skickat trupper till Bahrain, för att slå ner shiiter och sunniter som förenat sig i fredliga demonstrationer mot tyrannen i huvudstaden Manama.

I Egypten har deras vänner, de egyptiska Muslimska brödraskapet, också fördömt det våld som utförs mot demonstranterna. Man menar att det här leder till sekterism, något som Saudiarabien, med sitt hat för shiiterna, velat starta, såsom man startade det i både Pakistan på 80-90 talen och i Irak på 2000-talet.

 

6 Comments

 1. ja
  ja 24 mars 2011

  aa skönare så:D
  B det inte rättvist!
  du fått lösen till min blogg..give me urs!!!

 2. Bahlool
  Bahlool 24 mars 2011

  Bellahi den är så privat att jag ibland förvånas över hur patetisk jag är hahaha 🙁 shaghlaat 3eib 🙁 då kan m an ju vända på det och säga J inte rättvist, du vet hur jag ser ut jag vet inte hur du ser ut du vet vart jag jobbar jag vet inte vart du pluggar osv 😉

 3. j
  j 24 mars 2011

  aha om så är fallet så är det lungt:)
  är rädd att jag börjar avsky dig om jag läser sjuka saker:P

 4. Bahlool
  Bahlool 24 mars 2011

  Gör du redan lol, var rätt säker på att jag skulle vara den ende som inte fick din lösen 😉 ma gedaar abooya illa 3ala ummi 😛

 5. j
  j 24 mars 2011

  inte avskyr jag dig, hur kan jag avsky en främling? la amo dont worry..peacefullllll person:)
  Men vrf trodde du det, hehe min blogg är inte så hemlig..ville bara inte att vissa personer skulle läsa den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *