Press "Enter" to skip to content

Ser du mig?

En gift man lämnade sitt jobb tidigt en fredag, men istället för att gå hem, försvann han iväg och festade hela helgen med sina vänner. När han till slut kom hem på söndags kväll, då var hans fru jättefrustrerad och höll på gnälla på honom hela dagen.

Efter några timmars gnällande, svärande och skrikande, då tog hans fru en paus och pekade på honom och gav honom ett erbjudande.

Hur skulle du gilla ifall du inte såg mig i några dagar?

Maken kunde inte tro sin tur, han var lycklig över erbjudandet, tittade upp, log och

sade, “det skulle passa mig mycket bra”

Måndagen kom och mannen såg inte sin fru. Tisdag sedan och sen kom onsdagen, och han kunde fortfarande inte se sin fru. När det var torsdag, då gick svullnaden ner en bit och han kunde se henne i vänstra ögat en bit.

Irritera inte en irriterad kvinna..

 

18 Comments

 1. Elin
  Elin 20 mars 2011

  Hahahh så jäkla klockren. Don’t mess with us I tell u 😉

  Hörru B, jag har funderat på den där ögonoperationen. Är det en sån där de spärrar upp ögat och opererar när man är vaken?? För i så fall gör jag det ALDRIG

 2. Elin
  Elin 20 mars 2011

  (om jag inte kan bli nedsövd då vill säga 😛 )

 3. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  haha japp det är en sån..tro mig det känns inte för de bedövar ögonen 😉

 4. Elin
  Elin 20 mars 2011

  Men man SER alltså själva nålen komma ner mot ögat?

 5. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  baba lever du på stenåldern 😉 det är ingen nål det är en laser..det du ser är en liten stråle hehe..så den är så snabb att du är klar på 2-3 minuter om ens det..enda problemet skulle vara om du har tunna ögonlinser, som jag, då får du det värre!!..jag gick igenom den “gamla” metoden pga mina linser, och då är det inte samma laser som den som de flesta får, då är de klara på några minuter, i mitt fall är det veckor av lidande, kliande och tårar som rinner för ögonen..efter några veckor då kan jag se bra..men den metod som de flesta får genomgå gör att de är klara att jobba nästa dag..jag var utan jobb i veckor hehe
  ochd et sved och det gjorde ont!!

 6. Elin
  Elin 20 mars 2011

  HAHAHA hur skulle jag kunna veta det då? 🙁
  du får mig att känna mig dum (när jag ABSOLUT inte är det) 😉
  okej, och hur vet man om man har tunna ögonlinser?
  kunde du se perfekt sen efter det? som du såg med glasögon/linser innan du gjorde operationen

 7. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  alltså efter några veckor så var det i mitt fall fortfarande suddigt lite jag blev orolig..för jag tänkte nåt måste ha gått fel..men wallahi nu serjag bättre än med glasögon och med linser..du vet glasögon blir immiga, du kan inte simma med dem, du kan inte sova utan att de förstörs..linser måste du byta då och då..ibland blir dina ögon irriterade (det blev mina, jag fick en slags allergi mot dem).
  man får reda på det när man går undersöker sig hos dem..då sätter de sig ner, tar upp allt som kan hända, fel, rätt osv..och sorry men jag får alla att känna sig dumma..inte mitt fel jag är smart 😉

 8. Elin
  Elin 20 mars 2011

  hmm… hur dåligt ser du? alltså vilken styrka har du?
  jag har i och för sig inte ett så jätteallvarligt synfel (hoppas att det håller sig så inshaAllah) men det är klart att det hade varit skönt att slippa tänka på glasögon och linser. jag glömmer dem alltid hemma och kommer på det när jag har gått ut 😛
  och du! du ska inte vara så kaxig, det slår tillbaka på dig nån dag 😉

 9. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  tror jag hade -1.75 de sa det var inte mkt men jag avskydde att se suddigt..vänner mm…nu förundras jag över hur klarsynt jag är..det är ju ett “ilands problem” egentligen..men jag hade pengar på den tiden..ville göra det utomlands men tyckte det var säkrare här, då har jag liksom lagen på min sida..utomlands var det bra för att de är duktiga och billiga..men går det åt skogen vet man inte vad som gäller.

  nån dag..det har jag hört sååå ofta 😉

 10. Elin
  Elin 20 mars 2011

  ja, det är ju det. och jag får nog vänta några år till innan jag kan slänga upp 25 000 ur egen ficka 😉
  du kommer ångra att du är så nonchalant nu, tro mig 😛

 11. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  rofl tro dig? 😉 jag är 3 ggr så gammal som dig..så jag har nog sett lite mer än dig E 😛 de tar avbetalning för jag räknade att jag slapp köpa nya glasögon och linser hela tiden

 12. Elin
  Elin 20 mars 2011

  OH-MY-ALLAH! är du sextio år gammal? :O
  inte konstigt att matte inte var ditt starkaste ämne 😛
  visst har du det, du vet att jag skämtar (fast jag håller fast vid att jag tycker att du är väldigt stöddig) 😉

 13. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  muahah alla ty ker jag är kaxig..och alla har fel 😉
  kan säga att jag varit mkt med iranier senaste tiden och de är duktiga på matte och vid Allah de ber mig räkna i huvudet åt dem hela tiden..KAN DU FATTA? DE KOMMER TILL ARABEN!!!

 14. Elin
  Elin 20 mars 2011

  Ok, men hur förklarar du då att du säger dig vara 3 gånger så gammal som mig när du vet att jag är 19? Are you hiding something, B? 😉

 15. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  hur vet jag att du är 19??? jag har inte mött dig in real life, alla ljuger på nätet JA ÄR DEN ENDE ÄRLIGE PÅ NÄTET!! 😉

 16. Elin
  Elin 20 mars 2011

  haha, för jag ser ju såå mycket äldre ut än 19 på bilderna eller hur? 😛
  säääkert, du är den enda som aldrig ljuger på nätet 😉

 17. Bahlool
  Bahlool 20 mars 2011

  Jag säger alltid saningen även när jag ljuger 😉

 18. Elin
  Elin 21 mars 2011

  hahaha 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *