Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Dua för de kämpande i Mellanöstern

Detta är en underbar dua för våra syskon i Marocko, Algeriet, Tunisien, Libyen, Egypten. För våra syskon i Jordanien, Irak, Saudiarabien, Oman, Jemen och Bahrain. För alla de som är vid frontlinjen och står emot förtryckarna och de som sålde ut våra rikedomar, våra länder och vår heder. Arabisk uppläsning med engelsk text. Glöm inte de stackare som använder sina kroppar för att slåss mot dessa förrädare som jobbar för fientliga tyranner. Särskilt vill jag påminna om Palestina. På grund av Palestina och Oljan har vi sådana här äckliga tyranner som inte vill berika någon annan än sig själva och sina herrar!

Du3a Ahlul Thughuur. Av den fjärde Imamen, Zain al Abidin bin Ali (Zine bin Ali, tyrannen från Tunisien har fått sitt namn efter denne Imam)

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=atw9u0MHWYk’]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *