Press "Enter" to skip to content

Jesus has a lot of “love”

Så mycket hat..sen talar de om en älskande och kärleksfull gud? Jag tycker att muslimen gör fel att han ber just där, just då, men ska man bete sig så här mot honom för det? Jag har två som jobbar åt mig, som spelar Buddhamusik, ber på morgonen till honom och medan förra ägaren förbjöd dem att tända rökelser, så köper jag rökelser åt dem, jag tystar ner radion och håller tyst så jag inte stör dem i deras bön, respekt för andras tro, är grundbultat i Islam. Jag kan inte förvänta mig respekt, om jag inte ger respekt. Tyvärr märker jag att det finns så otroligt mycket dumhet ibland människorna att det bara kan gå åt ett håll för världen.

 

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=LGHq4GLPW3w’]

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *