Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vad gör pensionärer?

Lol

Working people frequently ask retired people what they do to make their days interesting. Well, for example, the

Other day, Mary my wife and I went into town and visited a shop. When we came out, there was a cop writing out a parking ticket. We went up to him and I said, ‘Come on, man, how about giving a senior citizen a break?’

He ignored us and continued writing the ticket. I called him an “idiot” . He glared at me and started writing another ticket for having worn-out tires. So Mary called him a “shit head”. He finished the second ticket and put it on the windshield with the first.

Then he started writing more tickets. This went on for about 20 minutes. The more we abused him, the more tickets he wrote. Just then our bus arrived, and we got on it and went home. We try to have a little fun each day now that we’re retired. It’s important at our age.

 

2 kommentarer

  1. emma 10 mars 2011

    Hahaha det va roligt.. pensionärer alltså =)

    Har en fråga, såg en dokumentär på svtplay om Koranen och dom sa typ att Saudi Arabien styrdes av wahabis ? vad tänker du om det ? du har ju alltid nåt bra att skriva.. är det sant eller vad tror du ? tänker ?.. bara nyfiken =)

  2. Bahlool 10 mars 2011

    hej emma, jag ogillar wahabis, jag anser att de har en förvrängd bild av islam, tyvärr skickar de mkt pengar till att störta islam in i krig och misär. Du kan i grova drag dela in musliemrna i 3 läger, 1 shia, en sunni och en wahabi, wahabiterna har mkt pengar och mkt propaganda så de sprider sin tro.
    http://abna.ir/data.asp?lang=3&id=162824

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.