Press "Enter" to skip to content

G20 mötet – Hur väst bemöter yttrandefrihet

Vi ser hemska bilder och reportage från länder som Iran, där man slår ner hårt på demonstranterna, för att man vill stoppa dem från att yttra sig negativt, sägs det i västlig media i alla fall. Vi alla ogillar våld mot civila, men även väst beter sig illa mot demonstranter. Under ett G20 möte, där de utvecklade länderna kommer överens om ekonomi och säkerhet, så attackerades demonstranterna, och särskilt kvinnorna. Man våldförde sig på dem, tafsade på dem, hotade dem till den grad att vissa av dem kissade på sig. Detta är hur väst bemöter demonstranter…

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Zy6e-0YxyOQ&tracker=False’]

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *