Press "Enter" to skip to content

Fox News stoppas från att komma till Kanada

Breaking News and Opinion on The Huffington Post.

I Kanada har man en medielag, som förbjuder lögn och förtal, något som avhållit den ökända högervridna kanalen Fox-news från att sända i Kanada. Artikeln visar att högervridna krafter i Kanada, försöker få bort lagen som kräver att en sändare ska vara objektiv och visa enbart bekräftade reportage, något som inte behövs i USA, som tog bort en liknande lag några år sedan.

Fox News har blivit känd för att sprida högervriden retorik, som skapat motsättningar, inte enbart i USA utan även i hela världen. Media spelar en stor roll för hur vi får våra nyheter, är nyheterna osanna eller sprider rykten, som i fallet med Fox News, får vi ett samhälle fullt av okunniga människor. Är media under kontroll och sprider information som är objektiv, så kan vi stoppa rasism och islamofobi.

2 Comments

 1. askungen
  askungen 03 mars 2011

  sv: tack B!

  aa jag hatar det också för att alla flashar ut sig..såå äckligt. och sen så har man slöja. alien mellan dem haha! men endorfinerna måste befriassssss:D

 2. Bahlool
  Bahlool 03 mars 2011

  muahah jag är rätt skadeglad nu när det är dåligt väder 😉
  de får för fan sol när de åker på semester hela tiden..jag var i ett varmt första gången på 6 år förra året!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *