Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ya Muhammad, kom hjälp oss!!

Älskar den här, här sjunger en irakier om att han ber Profeten Muhammed komma hjälpa oss, och förena sig med Profeten Jesus, för att bekämpa wahabiternas bomber. Han sjunger att de inte ens fruktar att förstöra kyrkor, att de söker splittring och att vi är förenade mot fienden.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=1Fes5cAq2jw’]

 

 

16 kommentarer

 1. j 27 februari 2011

  bra låt, bra röst, ogillar dock hussam rassam!

 2. Bahlool 27 februari 2011

  hehe känner inte dem, får alltid såna här låtar via fb 😛

 3. j 27 februari 2011

  aha:), du av alla hade hatat honom för hans politiska ställning..äkta kawly är han!

 4. Bahlool 27 februari 2011

  oh? låt mig gissa, saddamanhängare?

 5. j 27 februari 2011

  japp ..han är smutsets anhängare ! räcker med att han alltid är på al sharqiya kanalen för att rankas som smuts i mina ögon!

 6. Bahlool 27 februari 2011

  heheheh, du är så bitter..rätt roligt då att han gör den här låten, som egentligen går emot det arv som hans herre Saddam, gett oss. Hat, misär och problem dagligen.

 7. j 27 februari 2011

  sluta kalla mig bittter..haha walla jag är inte bitter utan realist:)
  hycklare är vad han är..jag hatar han!

 8. Bahlool 27 februari 2011

  du ska bli läkare 3ammo, säg hatar honom. Alltså vet inte ens hur han ser ut, och jag har inga arabiska kanaler, vet bara att al mustaqiylla och sharqiya är dåliga kanaler då de spär på hatet mellan irakierna. Ingen bryr sig om Iraks öde längre, folk går ut på gatan, kräver inte regeringens avgång, ändå skjuts de ihjäl..men när det blir likadana scener i andar arabiska länder, så är det på nyheterna..hay haat men al thilla

 9. j 27 februari 2011

  ammo kl är över 01:00..ska jag tänka då:)
  kom du nyss på de…drf jg brydde mig så lite om libyen och de andra länderna och bara brydde mig om bahrain.de förtjänar inte sympati..var va de när saddam tortera och mörda oss..värre de höjde upp honom! mednas vi grät för palestina så hylla palestina saddam..tffi på han

 10. Bahlool 27 februari 2011

  Men J,, ska vi, Ahlul Bayts älskare och anhängare, vara som andra? Ska vi vara som dem som vill splittra oss och försvaga oss? Vi går en annan väg. Ahlul Bayt gav mat och stöd till sina fiender, deras moral var så hög att folk än idag vördar dem. Våra fiender är inte araberna eller arabernas idioti, våra fiender är dem som får dessa idiotiska araber att hata och bekämpa oss. Allah är den bäste av planerare..alla de här staterna, Egypten och Tunsien och Jemen och jordanien, var alla i maskopi med wahabiterna och Israel i kampen mot shia och Iran, titta på dem nu. Jordaniens och Egyptens diktatorer skrek ut att nu är det fara för en shiitisk halvmåne, bara några år sedan, titta nu, shia har inte gjort något, bara gått vidare med kampen mot Israel och voila, samma män som fruktade Iran, får frukta sina egna folk.
  Folk säger det här är resultatet av Irans revolution, fel. Det här är Imam Hussains blod och revolution. Samma sunniter som har hadither som säger det är förbjudet att göra uppror mot en ledare, är de som nu sätter ut fatwas och säger till folk, gör revolt, gör revolution, störta era makthavare. Enbart shiiterna har denna plikt ursprungligen och titta på oss nu, vi har än en gång visat vår höga moral.
  En libyers eller irakiers blod är röd, och båda hade oturen att vara på fel plats vid fel tidpunkt. Vi borde tänka på hur vi får upp deras ögon och deras hjärtan, så de förstår vilken väg vi ska ta.
  Alla vi arbetar för skapandet av Imam Mehdis a.s. rike, utan att veta om det. Mongolerna kom till Mellanöstern so tyranner och mördare, och de blev alla muslimer och spred islam ända till Kina lol..Allahs vägar är outgrundliga..

 11. j 27 februari 2011

  B håller med dig ,100% ..helt rätt det du säger. Men kan inte hjälpa att sånna tankar och känslor dyker upp i mig ibland..men tystnaden är ett resultat av att 90% av min släkt idag är död och saknad. att jag inte fått rättigheten att bo i mitt land..att mitt folk tortertas och mördats utan orsak..och konsenkvenserna lever än idag..jag bär en oehört stark sorg inom mig..jag vet att det är fel av mig att tänka så..men när känslorna och ´sorgen kommer till ytan så tar ilskan över B. Jag skäms att tänka så då jag vet att ahlu al bayt stod för sympati och kärlek! då de behandla deras fiender väl..men vad göra..i botten och grund så blir jg sjklart ledsen .men ilskan och sorgen har fördärvat mig..att se mitt folk lida får mig att känna en sådan smärta….men som sagt bra skrivet..man behöver en som väcker en ibland

 12. Bahlool 27 februari 2011

  Vet hur du känner…wallahi jag har blivit utslängd från bloggar och förlorat vänner för att de palestinier jag brukar försvara, är desamma som snackar skit om shias och irakier som är emot Saddam. Mina vänner brukar vid Ashura alltid hävda att det är vi som mördade Hussain, men i slutändan, deras idioti är deras, hade de varit smarta hade de insett vad Ahlul Bayt är och vad sanning är 😉
  Så vet hur det känns wallahi, och jag får också såna ”fnatt” ibland då jag bara vill slänga ur mig allt, men sen lugnar man ner sig och tänker, jag är inte som dem.
  Vad gör du uppe så här sent 😛

 13. j 27 februari 2011

  jag disskuterar inte saddam med vänner..då jag vet att jg kmr få hjätattack:P
  jag är känd som insomnia..¨kan inte somna innan 4-5:(

 14. Bahlool 27 februari 2011

  och jag brukar sova så här dags nuförtiden men somnade 1 timme innan tolv…när det händer då är det kört då vaknar jag altid vid 12 och är vaken länge..grrrr..el dunya ma teswa. Jag har avsagt mig alla vänner och bekanta, mindre huvudvärk..

 15. Bahlool 27 februari 2011

  natti natt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *