Press "Enter" to skip to content

Faderns svar

En tonåring hade just klarat av uppkörningen och ville tala med sin far om när han kunde få en egen bil. Pappan sa, vi gör ett avtal, du höjer dina betyg från C till B i genomsnitt, studerar din Bibel mera och klipper ditt långa hår, sedan talar vi om en bil. Den unga killen tänkte på det en stund och gick med på avtalet. Efter runt 6 veckor, sa hans far:

”Son, du har fått upp dina betyg och jag har märkt att du börjat läsa Bibeln oftare, men jag är besviken att du inte klippt ditt långa hår.”

Killen svarade: 

”Vet du vad far, jag har tänkt på det där, och jag har i mina bibelstudier, sett att Samson, hade långt hår, Johannes döparen hade långt hår och Moses hade långt hår, och det finns även starka belägg för att Jesus hade långt hår.”

Pappans svar, är guldvärt…

”Då har du även märkt, att vart de än färdades, så gick de till fots…(så glöm din bil alltså)”

 

 

 

 

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *