Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En ickenyhet..

Iranska fartyg nu i Medelhavet – DN.SE.

En lång artikel, som gång på gång belyser att Iran är ett ”shiamuslimskt” land, inte ett muslimskt land, en artikel som gång på gång belyser hur Israel anser att det är hemskt att Iran har två fartyg som gått igenom Suezkanalen och nu befinner sig i Medelhavet.

Brukar nyheterna ta upp alla länders fartyg som förflyttar sig på haven? Varför är Irans fartyg en stor nyhet? Brukar alla länder som hotar sina grannar tas upp på det här viset? Brukar nyheterna ta upp att vissa länder är protestantiska och vissa är katolska? Varför tar man upp Irans shiitiska gren? Sprid propaganda, sprid fruktan, sprid okunnighet. På slutet tar man upp att Ahamdinajad för många år sedan menade att Israel, som stat, ska upphöra, bara för att skrämma fler stackare som tror att han menar att judar ska utrotas, nåt som inte stämmer då Iran har den största judiska minoriteten i Mellanöstern, utan att han utrotat dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *