Press "Enter" to skip to content

Libiyen – Skrattretande araber

PressTV – Gaddafi leaves Libya: Report.

Alltså alla dessa ledare, sådana som härskade i 30-40 år, de som stödde Saddam de som varnade för Iran, de som älskade Israel, alla dessa som inte dog, som satte dit sina söner att efterträda dem, de faller som kort. De flyr landet, efter att ha mördat hundratals. Bin Ali, från Tunisien och Mubarak från Egypten och nu talas det om att Libyens Muammar Ghadaffi lämnat Libyen.

Alla dessa som lät tusentals svälta, dö i tortyr och som härskade som om de levde för evigt. Alla de skakar nu, alla de är de rädda nu. Jemen, Bahrain och Jordanien står på tur. Råttorna överger det sjunkande skeppet. När är det Saudiarabiens tur? När ska vi se Jordaniens kung lämna in sin avskedsansökan? När ska Marockos kung försvinna? Äckliga ledare, som svek sina folk, sin religion och sitt ämbete.

Nu kanske vi får reda på vad som hände stackars Musa al Sadr, en lärd frå Libanon som besökte Libyen och som kidnappades på 1980-talet. Han skapade Amal, som var föregångare för Hizbollah.

3 Comments

 1. Zheng He
  Zheng He 21 februari 2011

  Folket begär att Bin Ali ska sättas inför rätta. Jag hoppas att dem inte hinner fly föö fann. Alltså mina grabbar och flickor längtar att få jaga zionister… De lider så mkt på väntan 🙁

 2. Barbell
  Barbell 21 februari 2011

  “de som stödde Saddam de som varnade för Iran”

  Förrutom att er vän Khadaffi stödde Iran under kriget och gav Khomeini missiler som kunde nå Bagdad. Förresten, alla verkar älska att nämna att Saddam fick vapen av väst. Varför nämner ingen alla vapen Iran fick av Israel under kriget, samt Iran-Contra?
  Typiskt en sekteristisk shi3a att mest bry sig om Musa Sadr när Khaddafi slaktar och har slaktat sitt folk i årtionden.
  Och vem fan var Musa Sadr? Du kan ju ta och läsa på om hur han konspirerade mot den muslimsk-palestinska sidan under inbördeskrigets första dagar, när vi var nära att besegra den kristna pro-israeliska högern i Libanon en gång för alla.

 3. Bahlool
  Bahlool 21 februari 2011

  Vår vän? Du har så klart belägg för att han gav vapen till Khomeini? Under kriget? Belägg tack där också? Iran Contra var en byteshandel, du menar att när Iran “tvingade” till sig vapen är det samma som att aktivt stödja aggressorn Saddam, som startade kriget med hjälp av USAs och arabernas pengar och vapen? Skärp dig, så okunnig kan ingen vara.
  Du är så full av dynga, men vad förväntar man sig av palestinier, vars enda mål i livet är att kyssa Saddams stövlar och hata shias 😉 Jag vet ibland inte varför jag ens försvarar er, om ni inte biter Kuwaits gästvänlighet i handen, som tog hand om er, så biter ni shiiternas händer, som räddat er så ofta att det är genant.
  brrrr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *