Press "Enter" to skip to content

Frun från helvetet

Oh Allah skydda mig från en sådan fru..

En polis stoppade en bil för fortkörning. Officeraren sa: “Jag tog tid på er och du körde i över 128 kilometer i timmen.” Föraren sa:

“Ursäkta konstapeln, jag hade farthållaren på 90 kilometer i timmen, kanske du måste kolla upp din fartkamera?” I bilen satt frun till föraren som höll på att sticka och utan att lämna plagget ur ögonen, sade: “Var inte dum nu älskling, du vet om att din bil inte har farthållare”.

Medan konstapeln skrev ut böteslappen, tittar föraren på sin fru och skriker ut, kan du inte hålla din mun för en gångs skull??” Kvinnan log och svarade: “Du borde vara tacksam över att din radar detektor gick igång när den gjorde.” Nu började polismannen skriva ut en ny böteslapp för att mannen hade en olaglig detektor. “För helvete kan du inte hålla din käft!!”

Polismannen rynkade pannan och sade: “Jag märkte också att du inte bar något bilbälte, det blir automatiskt 75 dollar böter på det.” Föraren besvarade det med: “Du ser konstapeln, jag tog av mitt bilbälte när du stoppade oss så jag kunde ta fram mitt körkort.” Då hörde man frun säga: “Men käraste, du vet väl att du aldrig tar på dig bilbältet.”

Medan polismannen skrev ut tredje böteslappen, så skrek mannen ut till sin fru: “VARFÖR HÅLLER DU INTE DIN KÄFT??”

Polismannen vänder sig mot frun och frågar henne: “talar din man alltid så med dig?”

Frun svarar då…Bara när han dricker…

 

 

2 Comments

  1. Annika B
    Annika B 18 februari 2011

    Den är faktiskt riktigt rolig!

  2. Jasmin
    Jasmin 18 februari 2011

    Helt sjukt rolig! Tack för du fick mig att skratta 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *