Press "Enter" to skip to content

Mellanöstern utan Israel och USA

Ahmadinajad, president i Iran, firar i dagarna med sitt folk en revolution som kickade iväg Shahen och som gav folket möjlighet att välja sitt öde och sin framtid. Här talar han i samband med revolutionen och säger att Israel och USA inte kommer finnas kvar i Mellanöstern. Bort med cancern, såsom man fick bort Mubarak och Shahen!!

31 Comments

 1. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Jasså. Tidigare sade du att Israel ska dra sig tillbaka till 1967-års gränser. Nu har du tydligen ändrat åsikt. Hur kan du ens skriva något som detta??? Äckligt.

 2. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Du är rolig Tom..säg mig vart är Palestina? Finns det en Palestinsk stat? Om en Palestinsk stat inte finns, varför ska en judisk finnas? Jag säger det igen så att även du förstår det
  Om judarna inte går tillbaka till 1967 års gränser, då ska deras stat försvinna. Äckligt är om jag krävde att judarna dog men det jag kräver är att staten ska upprätthålla världens regler och lagar, det gör de inte och bryter mot alla dessa lagar. Vad du tycker är äckligt spelar ingen som helst roll, men frågan är varför du inte tycker att tiotusentals mördade arabiska barn är äckligt?

 3. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Tiotusentals mördade arabiska barn? Om detta vore sanning så skulle jag definitivt tycka att det var äckligt. Läs: http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli%E2%80%93Palestinian_conflict#Fatalities_1948-present

  En palestinsk stat av något slag existerar redan i Gaza-remsan. Palestinierna kan också få mera mark på Västbanken MOT att terrorister arresteras, olagliga vapen samlas in och att man slutar glorifiera terrorister.

  Man bör förhandla om allting.

  Det är tänkt att Israel behåller de största bosättningar mot att man ger motsvarande landområden till palestinierna. Saken är hur lättlöst som helst bara viljan fanns.

  Men Israel skulle inte kunna dra sig tillbaka till 1967-års gränser under vilka omständigheter som helst. Så är det bara.

 4. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Du glömmer offren i Libanon grabben 😉 du glömmer al Naqba..
  Vilka terrorister ska arresteras? Du vet väl om att wikileaks visade att samarbetet mellan palestinier och sionistfascisterna var så stor att de tom kom överens om att mörda “terrorister”..De ska inte få mera mark, de ska få den mark som FN och världssamfundet kommit fram till..Så du menar att Israel har rätten att gå emot världsamfundet? Bra då kommer Israel att försvinna :)))) De vill inte ge tillbaka delar av Jersualem som är arabiska..hade de velat ha fred hade de inte byggt några bosättningar där..deras plan är rätt enkel..dra ut på det, mörda så många som möjligt till slut kommer araberna tröttna..men världen håller på att öppna upp ögonen för terroristerna i Tel Aviv..tom USA har börjat trättna..snart är tiden inne då vi slipper denna skamfäclk som kostat så många livet och som förstört livet för miljoner flyktingar som fördrivits från sina hem..äcklig stat, som är en parasit på den mänskliga kroppen 🙂

 5. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Du glömmer att staten Israel skapades av terrorister..du glömmer att det Israel gör också kan räknas som terrorism, då de kidnappar och mördar oskyldiga..men din kärlek för judarana avhåller dig från att vara rättvis.

 6. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Det judiska folket är ett elementi demografin i Mellanöstern. Judar har bott i länderna i Nordafrika och i Mellanöstern under lång lång tid. Det är ett faktum som talar för att de också borde ha rätt till ett eget land i Mellanöstern. Och judarna är ju inte en grupp människor med en gemensam religion, vilket många tror, utan de utgör ett folk.

  Al Naqba skulle aldrig ha ägt rum om arabstaterna inte hade gått till krig mot Israel 1948. Och krigen i Libanon skulle aldrig ha ägt rum om PLO och Hizbollah inte hade ägnat sig åt terrorism på libanesisk mark.

  Jerusalem är det judiska folket huvudsstad. Därför har de full rätt att bygga var som helst där. Vänligen referera till ett beslut som säger att judar inte skulle få bygga i hela Jerusalem.

  Sen var det inte frågan om miljontals flyktingar. År 1948 var det frågan om 700 000.

 7. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Nope de har rätt att bo i Mellanöstern, inte att ha en egen stat, för den stat de stal är ett annat folks land. Ett folk? Khazarer? Polacker? Ryssar? Ett folk? Ja den myten fick förr, inte nu längre. Många folk i världen har inte ett eget land..samer, kurder, assyrier, subbis, berber osv. Varför ska just judarna har en egen stat? Enligt din logik så ska vi har en 1000 tal olika lände rdå alla folk ska ha en egen stat..

  Så det är ok för nåt folk att komma som flyktingar till Sverige, ta över landet och sedan ska Sverige eller dess grannar inte ta illa upp? Judarna var välkomna att bo hos oss, inte att styra oss..skillnad..du glömmer den stora terrorn som judarna utövade? Ja som vanligt allt är alla andra sfel förutom judarnas ;=)
  Jerusalem är inte erkänd av omvärlden att vara judarnas huvudstad, inte ens USA som stödjer dem tycker det..så än en gång menar du att Guds Utvalda folk har mer rätt än världssamfundets lagar och regler?

  Fn menar att alla de miljoner flyktingar som bor utanför Palestina är flyktingar. Så jo det är miljoner..du är subjektiv, jag använder omvärlden, Fn och världsamfundet..så tyvärr din subjektiva logik funkar inte

 8. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Det finns ytterligare ett argument som talar för att judarna ska ha ett eget hemland och det är att de har förföljts i hög grad.

  Det har aldrig någonsin funnits en självständig stat vid namn Palestina. Palestina är bara namnet på territoriet. Således har judarna inte stulit någons land. De började återvända dit och köpte mark helt lagligt. Och de grundade bosättningar vid sidan om lokalbefolkningen.

  År 1881 bodde där 457 000 människor, varav 400 000 muslimer och 13 000 – 20 000 judar. Det motsvarande siffrorna från 1947 är 1 100 000 muslimer och 650 000 judar. Med enkel matematik kan man räkna ut att de båda befolkningsgrupperna växt ungefär lika mycket under samma tid. Så delningsförslaget från 1947 borde ha varit helt rättvist. Således är Israel en helt legitim stat. Icke att förglömma att det bildades många länder efter det Ottomanska rikets sönderfall. Av dessa länder som då bildades är Israel bara ett.

  Judarna utgör ett folk. Det påvisar genetisk forskning: http://www.newsweek.com/2010/06/03/the-dna-of-abraham-s-children.html

 9. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Så förföljelse är nu en anledning för att man ska ha en egen stat? Wow..vart i stadgarna för att skapa ett eget land finns detta? Vill du ha en judisk stat, ha det i din bakgård, inte i ett folks bakgård som inte vill ha dem där. Det är ett av problemen, alla ni vill bli av med judarna, så ni skickar dem till araberna..det ni försökt med i Europa i över 1000 år, har ni äntligen lyckats med..

  Det har funnits självständiga palestinska stater, du glömmer rikena som fanns under medeltiden, men på den tiden hade man ingen natioanlism som nu utan man var förenad i riken med syrien eller Jordanien. De köpte land? Så om jag köper land i Sverige, får jag skapa ett eget rike på det? När invandrare vill bo nära andra invandrare blir det ett ramaskri i Sverige lol..

  Fel, delningen var att judarna fick 56% av landet när de var en minoritet, varför mördades Folke Bernadotte av judiska terrorister? Just för att han klagade på hur felaktig denna delningsplan var. Helt legitim enligt västvärlden, så ni kör fortfarande med imperialistiska planer. De andra staterna skapades inte av invandrare, utan av folket som bodde där…de tog inte land från andra folk, utan de skapade riken för mäånniskorna som bodde där.
  http://www.bahlool.se/2010/11/23/vittnesmal-om-massaker-pa-palestinier-1948/

  Professor Sand, en jude om hur man skapade myten om det judiska folket..så än en gång motbevisar jag dig med judarnas egna källor..
  http://www.bahlool.se/2009/12/03/uppfinningen-av-det-judiska-folket/

 10. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Så Sands fantasier vinner alltså över genetisk forskning?

  Om en svensk säger att det inte finns ett folk som kallas svenskar, är detta sanning då?

  Folk kan kläcka ur sig allt möjligt. Bara för att en jude påstår att det judiska folket är en myt, så behöver det inte vara sanning för det.

  Israels yta är under 1 % av de landytor som araberna förfogar över. Så situationen kan på intet sätt vara orättvis: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/Arab_Israeli_Conflict_6.png

  Nu antyder du igen att Israel borde upphöra att existera som land, men tidigare antydde du att Israel bör dra sig tillbaka till 1967-års gränser. Så hur vill du egentligen ha det?

 11. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Hans “fanatasier” har han rätt bra belägg för 😉 Eller menar du att han skrev en bok som är skönlitterär?
  Varför jämför du Israel med araberna? du ska jämföra dem med vad de stal från palestinierna. Det är som att säga, ja väst har så mkt land de borde ge oss delar av det för de har för mkt..alltså inte en enda gång har jag hört dig säga nåt logiskt eller objektivt..är du jude eller varför denna kärlek för israel?
  Jag har förklarat det gång på gång..de får gå tillbaka till 1967 års gränser, både du och judarna vägrar göra det, då får de förlora hela kakan och kan inte både äta och behålla den längre..
  Vill de inte ha en fred som erkänns av hela världen, då får de stå sitt kast

 12. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Du kan ju inte säga att jag inte ska jämföra Israel med araberna. Du gör ju samma sak själv, men tvärtom.

  Israel har inte stulit land. Judarna som återvände dit i slutet av 1800-talet och i början av 1900-talet köpte land. Köpa och stjäla är inte samma sak ser du.

  Territoriet var inte helt tomt på folk, men inte heller väldigt tättbefolkat. Och alla araber där bodde inte på samma ställe heller.

  Jag har gång på gång sagt att Israel inte kan dra sig tillbaka till 1967-års gränser under vilka omständigheter som helst. Vi vet alla hur det gick efter att Israel drog sig ur Gaza-remsan. Samma sak får inte hända med Västbanken. Så innan Israel ger mera marker till palestinierna på Västbanken så måste det finnas garanti för en hållbar fred. Det finns det inte idag.

 13. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Köpa mark får de gärna, inte köpa mark och utropa en egen stat 😉 Som sagt, jag äger mark i Sverige, ska jag utropa min egna lilla stat här nu?
  De var beduiner klart de reste runt, men landet var arabiskt/palestinskt.
  2002 gav araberna garantier, fullständigt fredsavtal med Israel om de går tillbaka till 1967 års gränser, judarna sa vi ska tänka på saken..så fredne stoppas än en gång av dina vänner 🙂
  Du och jag vet att tiden för israel rinner ut..snart slipper vi fler diktaturer som stödjer Israel 🙂

 14. Tom
  Tom 12 februari 2011

  I landet bodde det araber/palestinier, men också judar. Och i detta område fanns de judiska rikena före vår tideräknings början. Så det judiska folket har också rättigheter i territoriet ifråga.

  Freden stoppas av bl.a. Hamas. År 2005 drog sig Israel ur Gaza-remsan. Men vad hände? Jo Hamas tog kontrollen över Gaza-remsan och började skjuta raketer. Så man kan ju undra varför Israel inte vill dra sig ur Västbanken. Tänk dig ett liknande scenario där. Katastrof.

  Så vem är det som stoppar freden? Ja inte är det Israel i alla fall så som du påstår. Du bara förenklar saken för att kunna skylla allting på Israel.

 15. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Så vi ska titta på territorium i historieböckerna? Kuwait var irakiskt 100 år sedan, så Saddam hade rätt som krävde det tillbaka? 400 år sen var USA indianskt, ska det återlämnas tycker du?
  Jag tror du borde lära dig att läsa lite mera objektiva analyser över Hamas inblandning i raketbeskjutningen, enligt senaste papper från wikileaks så erkänner Israel att Hamas höll freden, ändå gick man in i Gaza och bombade dem tillbaka till stenåldern. Hela världen förenklar som skyller på Israel 😉
  FN, människorättsgrupper, även politikerna i Europa har börjat erkänna vem som ligger bakom konflikten.

 16. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Lol Hamas höll freden, andra grupper gjrode inte. Så om Hamas fyllde på sitt lager av vapen? Det gör ju alla parter i en ko nflikt? Menar du att ifall jag lovar Israel fred, att de avväpnar sig? Nej, varför skulle Hamas tro på de judiska lögnarna som lovade fred och bröt det gång på gång på gång..så säg mig..är du jude ?

 17. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Jag är inte jude. Inte åtminstone vad jag vet.

  Det är ju Hamas som styr Gaza-remsan, så då är det deras ansvar att hålla de andra terrororganisationerna i styr.

  Hamas grävde en tunnel under stängslet vid gränsen för att kunna kidnappa israeliska soldater. Vapenvilan gick ut i december, men under november skjöts 125 raketer och 68 granater. Vad är det för vapenvila?

  De fyllde på sina lager, men varför började skjuta också?

 18. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Lol under vapenvilan så slog Israel ihjäl en mängd palestinier i Gaza, vad är din poäng? Att araberna är djur och judarna har rätten att göra som de behagar? Jaghar redan gett dig länkar som bevisar att de inte sköt 🙂
  Att du frågar samma fråga om och om igen gör inte saken bättre..Israel mördade Yassin, Hamas andlige ledare..SOM SATT I RULLSTOL..så patetiska är judarna 😉

 19. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Israel “slog ihjäl” några som sysslade med terrorism. Men om Hamas verkligen är intresserad av fred med Israel, varför började de då skjuta raketer och granater?

  Yassin var inblandad i terrorism.

  Dina länkar varken bevisar något eller säger något. Israel får väl planera inför framtiden när det gäller försvarskrig. Så gör alla länder. Varför skulle inte Israel får göra det?

 20. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Oh? Så rapporten som du viasde mig med minderåriga mördade palestinska barn, det var kanske terrorister de också? Så 2 åriga barn, de kanske hade hand om ritningarna för raketerna? Trejde gången nu, Hamas sköt inte raketer de höll sig till sin del av avtalet, något dina judar inte gjorde.
  Yassin var en handikappad man, men det är väl nåt som judarna lärt sig av nazisterna, gasa de svaga, mörda de handikappade 😉
  Jag råder dig än en gång att läsa på, och inte använda dig av judiska källor, då dessa inte är objektiva 🙂
  Tror vi har sagt allt som behöver sägas, önskar dig en trevlig helg

 21. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Om du tror att Hamas inte sköt raketer så tror du på en lögn. Sen var det så att de grävde en tunnel under stängslet som löper längsmed gränsen. Sådant får man inte göra.

  Tvååriga barn dör tyvärr. Men det beror på att Hamas-männen skjuter från områden där civila bor och rör sig.

  Förresten skjuter de som bäst också: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Palestinian_rocket_attacks_on_Israel,_2011

  Så jag förstår inte varför de skjuter om de en gång är så fredssträvande som du påstår. Och här kan du kolla en färsk filmsnutt angående vad dessa fredssträvande Hamas-män sysslar med: http://www.youtube.com/watch?v=xkQxhwlIhKY

  Trevlig helg!

  P.S. Om man går efter ditt resonemang angående judiska källor så kan man inte lita på någonting som kommer från Israel eftersom det är ett judiskt land. Men där bor också över en miljon araber. Vill du att jag ska leta fram lite information av dom istället? Förresten har det dött israeliska araber också i terroristattacker som varit riktade mot Israel och judar.

 22. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  även FN fördömde Israel för att de använder mänskliga sköldar..Jag vill att du ska ta fram källor som är oberoende såsom ajg gjort

 23. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Jo, Israel använde en metod som de också förbjöd efter kriget. Så gör demokratier.

  Vad är en oberoende källa? En källa som en anser vara oberoende kan anses som något annat av annan. Detta är helt subjektitvt. En sak är i alla fall säker: fortfarande regnar det raketer och granater i södra Israel. Därför kan inte Israel dra sig till 1967-års gränser eftersom det då med strösta sannolikhet också skulle börja regna ner raketer i övriga Israel – från Västbanken.

 24. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  FN och människorättsgrupper är oberoende, därför försöker Israel straffa dem i det ockuperade Palestina. Sure hitta på fler ursäkter för att Israel ska bryta mot folkrätten 🙂
  Tror vi har sagt allt som behöver sägas, bevisen är rätt klara 😉

 25. Tom
  Tom 12 februari 2011

  Hamas och de övriga terrororganisationerna i Gaza-remsan bryter också mot folkrätten eftersom de konstant skjuter raketer och granater i huvudet på oskyldiga civila i södra Israel. Så länge detta pågår kan det inte bli fred. Israel kan inte ta risken att Västbanken också skulle bli en plattform för terrorister att skjuta raketer och granater ifrån.

  Den fjärde genevekonventionen artikel 49 går inte att tillämpa när det gäller Västbanken. Västbanken var inte en del av en suverän stat år 1967. Dessutom handlar det inte om att tvångsförflytta folk till Västbanken. Allting sker frivilligt. Det var fel att judar förbjöds bo på Västbanken mellan 1948 och 1967. Det stred också mot folkrätten. Lite perspektiv, rättvisa och balans efterlyses tack.

 26. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  Tom så full av skit att det är skrämmande 😉
  Du borde skämmas över att du stödjer massmord på barn och inte accepterar FN eller människorättsgrupper !

 27. Bahlool
  Bahlool 12 februari 2011

  enda demokratin som mördar ja? Irak är en demokrati..hamas valdes i demokratiska val..du likanr en pappegoja nu..repeterar en massa dumheter som du fått dig inpräntade..Jag gav dig en länk om att Israel erkänner att de låter ett fåtal varor komma in så att man håller människorna från svälten, men inte mer än så..Israel är en skitstat, som med med all säkerhet kommer att vara borta om max 50 år..för de beter sig som svin och svin behandlas därefter..Israel ska lämna andra ifred…som du sa de vill inte lämna tillbaka land de stulit..då får de stå sitt kast 😉
  Den här diskussionen är avslutad, och leder ingenstans ha en bra dag

 28. Zheng He
  Zheng He 13 februari 2011

  Tom lugna puckar!

  Israel försvinner förmodligen snart, när arab länderna får sin demokrati, då kan inte israel och usa styra dem! När arab länderna blir fria och folket kan få tycka och rösta mot det Israeliter (fd slavar) håller på med i palestinierna ska du få se hur grannarna med kirurgiska begrepp tar bort denna cancer så det blir Peace, Peace, Peace. Då kommer många arabiska flyktingar återvända till sina länder och det blir ”mindre” INGENALLS invandring i Sverige, Danmark etc. eller det blir sionistisk invandring till Sverige och dessa länder. Hahahahaha det låter super bra, som faraos rövhål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *