Press "Enter" to skip to content

Egypten – Dumbass

En idiot, som de talat med några gånger och är “ingenjör”, sade idag:

Glöm Irak, glöm Algeriet, egyptierna är inte våldsamma, vi har en civilisation som är 7000 år gammal.

Idioten verkar inte ha gått i skolan, för Irak är vaggan för civilisationen, innan hans egyptiska faraoner kom in i bilden. Att han sitter här och menar att egyptierna, som startat krig efter krig, som startat revolter efter revolter, skulle vara fredligare än andra araber, är så jävla befängt.

Så här är det alltid, araber som äter upp andra araber och verkar tro att vi är en och samma folk, att vi borde ha en och samma land. Om tyskarna kan förenas, då ska vi fan också förenas. Ett panislamiskt rike i Mellanöstern!!

3 Comments

 1. Kevin
  Kevin 11 februari 2011

  Sumererna var inga semiter, jag tror akkadierna var det, Sumererna skapade vetenskap, och dom var andliga visserligen polyteism, jag tror att sumererna kallade Allah för Enlil, har jag fel så säg till.All den kunskap som väst och öst grundar på kommer från sumererna och babylonierna

 2. Kevin
  Kevin 11 februari 2011

  Vänta lite här, 7000 år började inte den egyptiska civilizationen för 4800 år sedan?
  Skriften uppfanns i mesopotamien, hjulet i mesopoatmien och ziggurats byggdes i mesopotamien och dom påminner om pyramider, vad är det som är så speciellt med egypten?

 3. Bahlool
  Bahlool 11 februari 2011

  Kevin man är osäker på deras härkomst, vissa säger de är semiter, andra säger de är inte det. De hade många olika gudar, däribland Enlil.
  Enligt denne man på tv, och många som skryter om Egypten, så var den först menalla vetenskapsmän säger som du sagt, att allt startade med sumererna. Det speciella är nog att egyptierna skapade så stora riken som var rätt stora över en lnägre period, medan man i tex Irak, hade stater som avlöste varandra. perser jag känner menar också att deras rike var det första osv..men alla rön jag läst om, som handlar om historia säger att vaggan för civilisationen är Irak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *