Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Egypten – Den enes tal, den andres kval

Medan väst oroar sig för vad kan ske ifall Muslimska brödraskapet tar över i Egypten, så dödas och fängslas och  misshandlas folk.

Väst menar att demokrati är det bästa, men de glömmer en sak, att demokrati innebär att alla, demokrater som ickedemokrater, har rätten att yttra sig och att välja sin framtid. När Hamas vann i Gaza, så bojkottades de, ändå var de demokratiskt valda. Så har det varit lite varstans, då folk förvägrats sina demokratiska rättigheter, enbart för att man inte vill ha muslimer vid makten. Man glömmer att länder som Turkiet, har en muslimsk regering och det har varit de som förbättrat de mänskliga rättigheterna i Turkiet. De glömmer att när USA ville undvika demokrati i Irak, så var det Ayatollah Sistani som krävde att man skulle ge alla män och kvinnor rätten att välja sin framtid.

Nu sprids även hemska nyheter om hur kvinnor i Tunisien fruktar en ökande islamisering där. Ja, vad ska man säga? Media kör sitt race, som vanligt, där de sprider lögner och falska nyheter för att skrämma upp folk. Så dessa kvinnor är inte rädda för diktatorn Bin Ali men för muslimerna?

2 kommentarer

  1. Adam 07 februari 2011

    The mooz-lims are coming!!

  2. Bahlool 07 februari 2011

    fearrrr the mooz lims!! fearrr theeeemmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *