Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tack Nima!!

Vi borde göra det här lite oftare. Denna cyberfjärt fick 81 hits, bara tack vare att de kom från din blogg. Dessa lusläser mina inlägg värre än du, du som är så upptagen. Jag hoppas du kan anmäla mig, så kanske jag får 810 läsare tack vare dig?

Puss på dig min käre sionist.

ps: Länge leve den islamiska republiken Iran. Regeringen har sett till att landet utvecklats vetenskapligt. Man har skapat egna vapen, egna bilar, egna satelliter. Listan kan göras lång. Miljoner över hela världen ser upp till Irans ståndaktighet mot övermakten. Länge leve denna glöd, denna kämpaanda som står emot makter som styr världen.

Update kl 20:00

nordicdervish.wordpress.com 79
nordicdervish.wordpress.com/2011/01/29/da-och-nu 24

Så många har besökt mig vid det här laget från Nimas blogg!

5 kommentarer

 1. Hannes 30 januari 2011

  Du slår verkligen huvudet på spiken när du berömmer all denna fantastiska teknologi som Iran har utvecklat. För vem har väl någonsin hört talas om flygolyckor med iranska flygplan…?

 2. Bahlool 30 januari 2011

  Flygolyckorna beror på att man använder civilplan som är byggda utomlands och som det fattas reservdelar till. Jag har tyvärr inte läst om några iranska flygplan som är byggda i landet och som kraschat, har du så får du gärna ge mig dessa uppgifter.

 3. Iranier 30 januari 2011

  Hannes
  Jag förväntar mig inte att du ska veta detta eftersom din media vill inte att Iran ska framstå som en utvecklad land.
  De plan du har hört som störtar är civilla plan som iran köpte innan revolutionen och eftersom väst har bojkottat även den civila verksamheten så saknar Iran reserv delar.
  Däremot så tillverkar iran egna stridsplan och vi har flera modeller och det enda bit som iranier saknar tekniken för just nu är motorn och detta köper man från andra länder eftersom motorerna är inte amrikanska.

 4. Nor 31 januari 2011

  Iran är det ENDA landet som inte låtit amerika komma och lämna sina

 5. Nor 31 januari 2011

  ….ÄCKLIGA AVTRYCK PÅ!! därför hatar amerika och hela världen för den delen Iran. För att de är självständiga.

  Yuuck!!

  (råkade skicka kommentaren innan jag skrivit färdigt den)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *