Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mellanöstern – USAs allierade diktatorer

Ett stort dilemma för USA, vad ska de göra? De kan inte stödja demokratiaktivisterna, för det skulle betyda slutet för USAs hegemoni i Mellanöstern, de kan inte heller stå emot så många som kräver sin frihet och sina rättigheter. Här är lite artiklar om de olika diktatorerna, som stöds av USA. Ej inkluderade är de diktatorer som är runt Persiska viken.

3 kommentarer

 1. jan 28 januari 2011

  svar:

  Nej B, inte ngn zeinab..som sagt har inga arabiska vänner förutom två. Så nej ngt annat fint namn..ja inte så lätt att keep it up, speciellt då man var som systrar och sen bara går förbi som främlingar..samvetet lider

 2. Bahlool 28 januari 2011

  HEHE tro mig..been there..done that..efter en tid blir det lättare..promise

 3. jan 28 januari 2011

  insallah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *