Press "Enter" to skip to content

Israel och Gaza

När massakern i Gaza pågick, så fick hela världen en hicka, men Birgitta Olsson, Folkpartisten jag skrev om igår, var en av dem som gick ut på gatan och demonstrerade för Israels rätt att mörda Gazas barn.

Här kommer en film från Channel 4, som visar israeliska soldater, som erkänner att de beordrades av sina befäl att skjuta urskiljningslöst. De skulle skada så många som möjligt och de skulle ”rensa” ut hela kvarter, för att straffa palestinierna. Detta är sanningen som vi, däribland vår käre Olsson, blundat för. Det är sådana här politiker som skapar terroristerna. Utan stödet till Israel så skulle många terrorister inte ens finnas.

Israel och deras allierade har i åratal försökt dölja de brott som Israel begår. De ockuperade har blivit monstren, medan de som utövar våldet, de som ockuperar, de som torterar, det är de som utmålats till hjältar, till demokrater. Genant.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *