Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ohlsson + Åkesson = Sant

”Extremistiska islamismen en ny företeelse” – DN.SE.

Folkpartiet har sedan många år närmat sig den yttersta högerkanten, man har år in och år ut hittat på nya idéer, eller lånat dem, från smårasisterna i länder som Danmark. Idag såg man att Birgitta Ohlsson, från Folkpartiet, ge stöd åt att kartlägga islamisterna.

Jättebra tycker jag, men borde vi inte kartlägga de som stödjer stater som Israel också? Folkpartiet och Sverigedemokraterna har en annan sak gemensamt, förutom att försöka svartmåla invandrare och muslimer (vem minns inte FPs hets mot afrikaner, då allllaaaa afrikaner ju deltagit i könsstympning) så delar de även stödet till Israel.

Om det är förbjudet för mig att skicka pengar eller stödja Hamas och Hizbollah, då borde man även förbjuda att dessa två, stödjer Israel. En stat som gång på gång gått emot folkrätten. Vi ser att även Sverige drabbats av att smårasisterna och liberalerna närmat sig varandra, såsom skett i länder som Danmark och Nederländerna.

4 kommentarer

 1. Elin 26 januari 2011

  Sv; Jag håller med, jag kan lätt dricka mjölk som är en vecka ”för gammal” om den luktar okej haha 😛
  Hahah, det sista – INGEN KOMMENTAR. Du har väl inte hunnit använda upp ETT mjölpaket än sen du föddes 😉

 2. Bahlool 26 januari 2011

  looooooooooooool det var inte snällt 🙁 jag lagar faktiskt mat!!! JAG GÖR I PROMISE!!

 3. Elin 26 januari 2011

  hahaha, säkert att du gör. du låter säkert dina anställda laga maten, sedan tar du hem. en dag från thaistället, en dag från pizzerian haha. nej men, hur många restauranger äger du egentligen? du har väl mycket att välja på 🙂
  haha jag skooojar med dig, I PROMISE!

 4. Bahlool 26 januari 2011

  looooooooooooooooooool nästan sant ahhaha
  äger en thairestaurang 😛 och hyr ut min gamla pizzeria till några släktingar.
  så var det faktiskt men när jag har besök eller när jag inte jobbar så brukar jag laga mat..har 10 tal matlagningsböcker men man tar bara lite kycklingfile skär i små bitar, grillar och voila man har god mat 😉
  oh, inte att glömma bort lite kryddor också :PP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *