Press "Enter" to skip to content

Fler av USAs allierade är hotade

Ayatollah Khomeini startade en revolt drygt 30 år sedan, som skakade USAs kontroll över Mellanöstern. Ayatollan menade att enda räddningen för muslimerna var en islamisk revolution som skulle störta de korrupta ledarna. Inom loppet av ett år gick USAs hund, Saddam Hussain, ut i krig mot Iran, med hjälp av USAs vapen och de arabiska staternas pengar.

I dagarna ser vi en ökande vrede hos araberna. De demonstrerar, ger sina liv och opponerar sig mot tyrannerna som styr de arabiska länderna. De uppmanar USAs hejdukar att lämna över makten till dem. De kräver sina rättigheter och sina friheter.

Mubarek och hans herre Israelen Perez

Mubarek, och de andra ledarna i Mellanöstern är alla i fara och det enda vi hör från USA är, att dessa stater är stabila. Stabila? Folket är trött på att sitta och ge sina liv, leva i fattigdom och se sina rättigheter inskränkas.

Egypten är ett av de länder som belönas av USA med 1 miljard US-Dollar om året, för att hålla fred med den förhatliga staten Israel. Faller Egypten, så faller även embargot mot det palestinska folket. Faller Egypten så faller fler arabiska stater. De har i åratal varnat för Iran, men glömt bort den största faran, det egna folkets vrede, det egna folkets krav och det egna folkets behov.

Det märkliga i sammanhanget är att vi alla vetat om dessa diktaturer, ändå har många av oss inte brytt oss, vi har åkt dit på semester och stött dessa regeringar med våra pengar.

När Mubarek fuskade i valet några månader sedan, var det ingen i väst som protesterade. När Irans regering anklagades för att ha fuskat i valet 2009, då blev det ett ramaskri. Hycklare, Bildt och alla hans vänner i den västliga världen, stora jävla hycklare.

Länge leve revolutionen!!

Tiotusentals krävde Mubaraks avgång – DN.SE.

15 Comments

 1. Sv: haha men att du inte tagit ut kläderna från påsen beror endast på att du är lat, skyll inte på annat ;P

  Btw, läste ”diskussionen” som skedde bland kommentarerna några inlägg nedanför.. Jag säger bara: Allah yesa’dak 😀 (hoppas jag skrev rätt!! haha)

 2. Bahlool
  Bahlool 25 januari 2011

  hahaah så sant..latheten personfierad = moi
  oh my allah din arabiska rockar!!
  men istället för ´satsa på 3 det är 3ein eller första bokstaven i ali 😛

 3. Bra att du erkänner, du gör framsteg haha 😀
  Hahaha åhh jag låter som ett missfoster när jag ska läsa ”arabiska skriven med siffror” 🙁 Mina vänner som är araber ska alltid reta mig genom att tvinga mig läsa de hahaha..
  ii ani a3rof ahki arabi, bs mo zen akteb… Hahah detta tog mig några minuter att skriva, men är bättre på att prata faktiskt :$

 4. ads
  ads 26 januari 2011

  Länge leve revolutionen självklart, men aldrig en islamisk revolution. ayatollah khomeini har aldrig startat någon revolution, en enda person har aldrig någonsin startat en revolution. det är tillsammans som folket startar en revolution. det var folket i iran som starta en revolution till en början gav folket starkt stöd till vänster rörelsen i iransom var de ledande initiativtagarna till revolutionen. dock med understöd av usa i form av finansiellt stöd och diverse andra underättelse aktioner så kunde den islamiska rörelsen växa sig starkare på vänsterns bekostnad då dessa hamn bla i det ökända evin fängelset. det är inte en ovana av usa att bussa islamister på vänstern, tvärtom är det praxis då ett vänster alternativ är usa (kapitalismens) största fiende.
  till slut kunde khomeini flygas in till iran från ett usa allierat land nämligen Frankrike och därmed fördärva landet minst lika väl som shahen gjorde innan honom.

  så var god läs på historian innan du höjer en vidrig fiende för folket till att vara revolutionär, han dödade revolutionen ingen annat…

 5. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  Nej klart ads, han skickade ju inte tal som fick folket att stanna hemma från jobben eller att bojkotta staten. klart han skapade ju inte fatwas och höll tal som fick folket att gå ut på gatorna. En enda person har inte startat revolution? Hur tror du den revolutionen i Tunisen kom till stånd? USAs största fienden är islam inte vänstern lol..dina kunskaper är lika låga som ditt intellekt, så jag får väl förlåta dig den här gången. Kommunismen är död grabben, väx upp och återgå till dina islamiska rötter. Jag har läst på om historien men du kommer med en massa k onspirationer och vill få det att se ut som om Khomeini jobbade för USA…därför de startade kriget mot honom?

 6. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  Så du har vänner och låter mig dö här i min lathet och utan någon som städar åt mig???? Fixa mig en framtida fru eller 4!!! så lovar jag dig att lära dig mer efterbliven arabisk text 😉

 7. Bog
  Bog 26 januari 2011

  Israel fasoner, de kommer gå under. Världen blir av med ett stort problem då 😀

 8. ads
  ads 26 januari 2011

  Stinger missiler till talibanerna i Afghanistan, djhiadister som fick utbildning och flygbiljett betald för att kriga mot folkets val. ja du som sagt är det inte enda gången usa använder sig av religion för att bevara sin makt position. Tyvärr så är extremismen bland muslimer usa:s och även västs bästa vän, då de ger dom en uppenbar och för folket i väst en legitim anledning till att invadera för att suga ut resurser. med beaktande dessutom att extremismen är en produkt utav det nuvarande systemet, då de fattigaste alltid måste ta sin tillflykt till något och då utbildning och därmed förståelse för hur samhället ser ut och fungerar (vilket enligt min mening är det viktigaste steget mot att sionisternas/usa:s imperium faller) inte är ett alternativ så blir det religionen som blir människornas tillflykt. en tillflykt där man lägger över ansvaret på ett högre väsen istället för att ta itu med samhällsproblemen på ett vetenskapligt sätt.

  jag vill inte att du ska uppfatta det som ett angrepp eller på något sätt vara otrevlig.
  men jag måste säga att du som stöder Hizbollah och Regimen i iran som tillfammans slog ner folkets uppror och förgjorde folkets hopp om revolution i iran i samband med valfusket 2009, samtidigt säger länge leve revolutionen…
  jag kan bara inte undvika känslan av dubbelmoral och därmed hyckleri, men jag antar det beror på okunskap och brist på objektivitet samt förmåga att kunna tänka kritiskt.

  mvh

 9. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  Tror du drömmer om en kommunism som inte fanns eller kommer finnas. Jag har lagt ut statistik och bilder och filmer som bevisar att ”valfusket” 2009 inte existerat. Tyvärr hatar du islam och islamiska stater för att du och kommunisterna är dåliga förlorare.
  Islam är lösningen, inte kommunismen inte en enda kommunstisk stat har fungerat. Iran håller på att utvecklas ekonomiskt och vetenskapligt så där rök din tes om religiösas motstånd mot vetenskap

 10. ads
  ads 26 januari 2011

  att kommunism fungerar eller ej återstår att se, jag förespråkar på inget sätt kommunism. jag tror dock på stark statlig styrning av marknaden, statligt ägande av vitala samhällsorgan och storföretag. samt ett skattesystem som tar från dom som har i överflöd till att göra ett jämlikare samhälle. jag hatar absolut inte islam heller, däremot ogillar jag alla stater där religion har en för stor roll i samhällsbyggandet.
  ditt påstående om att iran är framgångsrikt pga ett islamiskt styre är lika falskt som att kina är framgångsrikt pga ett kommunstiskt styre. iran må ha en fungerande ekonomi med bra statistik, men läget inrikes i iran är inget annat än fucked up (se usa, drogproblem, fattigdom, korruption osv.)
  dessutom vill jag påpeka att det finns fler vetenskaper än bara tekniska, se samhällsvetenskap, filosofi etc

  att valfusket var falskt tänker jag inte ens svara på, men du kan inte förneka att miljontals människor gick ut på gatorna och krävde regimen och prästerskapets avgång och att dessa människor i sin tur blev brutalt nedslagna, mördade och mördas fortfarande värre än vad som skett och sker just nu i egypten och tunisien.

  jag hävdar bestämt att du är en hycklare, om du fortsätter att fördöma regimen i egypten och alla andra styren som tillämpar övergrepp mot folket t ex israel, samtidigt som du lovordar Hizbollah och Iran…

 11. ads
  ads 26 januari 2011

  hade skrivit en massa text men av någon anledning så försvann allt =(

  sammanfattar snabbt dock.

  att iran är framgångsrikt pga ett islamiskt styre är lika falskt som att kina är framgångsrikt pga ett kommunistiskt styre. iran har stora bekymmer inrikes, titta inte bara på bnp osv, landet lider av stora drogproblem, fattigdom och korruption bla.

  jag förespråkar på inget sätt kommunism, däremot tror jag på en stark statlig styrning av marknaden, och samhällssystem där man distribuerar resurserna jämlikt utöver alla samhällsklasser, och då menar jag inte att läkare ska tjäna lika mycket som en städare.

  jag tänker inte ens svara på om valfusket är falskt eller ej, det spelar ändå ingen roll. du kan inte förneka att miljontals människor gick ut på gatorna och krävde den islamska regimen och prästerskapets avgång varpå dom blev brutalt nedslagna, mördade och fortfarande mördas, i ofantligt brutalare och fler till antalet än vad som sker/skett just nu i egypten och tunisien.
  nej jag hävdar bestämt att du är en hycklare om du fortsätter fördöma regimer som egypten och alla andra stater där de förgriper sig på ett folk som kräver bättre levnadsvillkor t ex israel, samtidigt som du lovordar Hizbollah och Iran. same shit different names.

  PS. det finns andra vetenskaper än endast teknik, t ex samhällsvetenskap, filosofi etc

 12. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  Iran har problem inrikes pga embargot mot det. Utan västs inblandning så hade man inte ens haft 1% av de problem man har nu. Att miljoner krävde nåt stämmer, men många fler krävde nåt annat, att Ahmadinajad stannar kvar. Jag tror du gör ett stort misstag och det är att du underskattar det stöd som regeringen i Irak har bland sin befolkning.
  De blev inte brutalt nedslagna, de krävde att man skulle mörda Khameini och Ahmadinajad, sedan startade de bränder, attackerade moskeer och poliser, ingen stat i världen skulle tåla det. Det är inte samma sak som i Tunisien, där du har en befolkning som lever i fattigdom pga statens kontroll där du inte har några fria val där du inte kan livnära dig. I Iran har du val, du har en stat som subventionerar många saker i samhället, elen, bensinen osv.
  Fel. Det dog 20 tal i Iran, i Tunisien mördades över 80. Skillnadne är att ingen ville klandra BIn Ali men alla hackade på Iran, därför tror du det är värre.
  Varför tar du upp hizbollah hela tiden? Vad har de gjort som är fel? Du får kalla mig vad du vill, fakta talar emot dina åsikter.

 13. BIG BOSS
  BIG BOSS 26 januari 2011

  Vid minsta lilla läsning om Afghanistan konflikten så förstår du att Talibanerna kom till 1994. dvs 5 år efter att soviet unionen hade besegrats i afghanistan den störste islamisten och anti soviet kämpen hette shah ahmed masoud med sina mujahedin ( Iran stödda) som kämpade mot soviet.

  dock när soviet föll så med hjälp av pakistanska underrättelse tjänsten och CIA skapade man en ny organistion som fick 245 musd om året för att angripa och döda mujahedin vilket dem gjorde effektivt tills dem fick kontrol över 90 % av landet ( med hjälp av usa)
  Endast i masar al sherif begick dem en massaker på 8000 muslimer. (Talibanerna)

  Ironikst nog lyckades aldrig Talianerna kontrollera hela Afghanistan, men 1 dag innan 11/9 så lyckades 2 al qaida män döda shah ahmed masoud, ett perfect drag innan en främmande invasion.

  Vid de senaste Irakiska valen fick kommunisterna inte en enda parlamentarisk position endast 0,16 procent av rösterna medans islamist partierna styr landet.

  Vid de snaste palestinska valet fick Hamas 60 % av rösterna

  I Libanon kommer hizbollah oppositionen bilda en majoritets regering.

  Skulle det bli val i Egypten så vet alla att de muslimska brödraskapet skulle vinna.

  Det islamisktiska AKP partiet är det största och det styrande partiet i turkiet.

  Med tanke på att Iran har stött både Hammas och hizbollah, skapat väldigt goda relationerner och band med Turkiet och Iraks nuvarande ledning så måste även den största IDIOTEN inse att det största hotet mot den västerländska mellanöster poletiken är en sammansverning av islamisktiska partier och länder.

 14. Bahlool
  Bahlool 26 januari 2011

  mkt bra sagt Big Boss…

 15. Bog
  Bog 26 januari 2011

  ads= en israeli som håller på med israel fasoner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *