Press "Enter" to skip to content

Europas förföljelse av kristna

Gay couple win damages from hotel owners: other examples of Christians being ‘marginalised’ – Telegraph.

Artikeln tar upp flera fall där man ger homosexuella rätt mot kristna samtidigt som man underlåter att skydda eller hjälpa kristna som vill bära ett kors eller vill utöva sin tro öppet. Förföljelsen av de religiösa i Europa drabbar alltså inte enbart muslimerna.

Anställda som inte får bära kors, efter att ha burit det i 30 år, eller människor som hyr ut rum hemma hos sig och inte vill hyra ut till homosexuella, kristna sexrådgivare sparkas för att de vägrar sitta och ge råd till homosexuella är andra fall av diskriminering mot de kristna.

Ibland ser jag att kristna och muslimer tror att kampen är mellan dem och emot varandra men faktum är att kampen är mot de sekulära krafterna som vill förminska och få bort allt som har med tro och religion att göra. Även dumma muslimer hävdar att Sharialagarna är något vi inte borde följa, men de glömmer att de sekulära lagarna inte är ett dugg bättre för dessa förnedrar och bekämpar de religiösas rätt till att öppet visa sin tro och tro på den.

Det känns som om Europas lagar om diskriminering skyddar homosexuella men inte de kristna.

One Comment

  1. Elin
    Elin 22 januari 2011

    Riktigt bra inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *