Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Oprah – Att välja att bära slöjan

Gammalt inlägg, väl värd att publicera igen:

I en artikel på Oprah.com, får jag läsa om en amerikansk dam gift med en libiyer och om deras lilla dotter, som valt att bära slöjan. Artiklen är underbar och visar en mors ängslan och fruktan för hennes dotters säkerhet och val av klädsel. Hon berättar om sitt eget liv, sitt val att bära bikini och sina egna fördomar.

Roligast var när hon tog upp att hon representerade den mer materialistiska världen medan hennes man representerade mera den spirituella och att hon var säker på att hennes dotter skulle välja rikedom, karriär och shopping, men istället valde en helt annan väg i livet…

Artikeln är lång men väl värd att läsa då damen ifråga är en prisbelönad skribent.

Choosing to Wear the Muslim Headscarf – Oprah.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *