Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

3 kommentarer

 1. Nor 19 januari 2011

  Om Jesus (a) kom till jorden nu och predikat, hade han blivit kallad för terrorist. Galet.. Eller vad tror du?

 2. Bahlool 19 januari 2011

  haha definitivt..jag brukar höra shiiter säga, oh jag önskar jag var med Hussain a.s, roliga är att mellan 12 och 18000 shiiter fick tillfälle att vara med honom (Kufas folk) men de svek. Idag förvånas vi över att Muhammed saw, inte hade fler som trodde på honom utan ifrågasatte honom, men skulle vi vara så mkt bättre? När du läser Om al Mehdi a.s så ser du att många (flesta) av oss kommer förneka honom.

  När det gäller terrorism så kan man tydligt se att folk kallar allt de inte gillar för terrorism, närsom en stat vill bli av med någon, säger de terrorist till motståndaren..förr var det häxa häxa!! nu är det terrorist terrorist 😛

 3. Jerry 20 januari 2011

  Jesus = Jude
  Alltså en judisk terrorist, so what?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.