Press "Enter" to skip to content

Arabvärldens diktaturer – Ta era pengar med er till graven

Nära släkting till Ben Ali dödad – DN.SE.

Livet är rätt kort, ändå tror vi att vi kan ta pengar, makt och vårt rykte med oss till graven. Allah den allsmäktige har gång på gång lovat oss rättvisa, då jag som muslim tror på hans Adl, hans rättvisa, så kan jag inte annat än skratta åt dessa människor som tror att de kan lura, förtrycka, mörda och sen hoppas på att detta kommer gagna dem.

En rik släkting till Tunisiens störtade diktator mördades i dagarna. Han var känd som korrumperad och girig. Även med alla pengar och all makt han hade, så ville han roffa åt sig mera. Ingen tanke på de stackare som led på gatorna ingen tanke på de medmänniskor som svalt runtom i världen. Rätt åt dig. Har du inte lärt dig av forna tiders ledare? De som styrde, mördade, torterade och sedan fick ge upp denna värld för att hamna i en värld utan slut. Må Allah förbanna alla förtryckare.

Låt nu hela norra Afrika och Mellanöstern skälva. Låt varenda djävel som sitter orättmätigt på sin post undra om det är hans tid snart, när han får ge upp denna världs nöjen för nästa världs straff.

Saddam är ett praktexempel på dem som stod så högt, som skadade så många och som föll, Bin Ali är bara en i mängden av tyranner i den muslimska världen som måste sona sina straff i denna värld och i nästa.

Vart är alla de här stora männen? Shahen av Iran lämnade sitt land som en hund. Saddam ströps på ett alldeles för skonsamt sätt. Bin Ali. Libyens Muammar Ghaddaffi och Egyptens Mubarek står i kö. När ska saudierna falla? Har ni glömt Nimrod? Har ni glömt Abu Sufiyan och Muawiya? Har ni verkligen glömt vad som hände med Yazid? Alla tyranner ska få smaka sin medicin, tusenfaldigt.

När ska alla korrumperade gulfstater ångra sitt beteende? I åratal har ni tjänat Israel och USAs intressen, i åratal fick ländernas medborgare lida för dessa illdåd. Enda lösningen för araberna är en förenad stat som återgår till Profetens (saw) grundsatser. Orättvisorna kan inte bekämpas med något annat än med sann Islam.

La3na we alef La3na!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *