Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Veckans idiot – Fredrik

Den här veckan är det inte en wahabi som får denna ära, utan en svensson. Det var rätt många white trash att välja mellan, då alla de sade nåt negativt om invandrare eller muslimer, som fick mig att vilja skratta, men valet föll på Fredrik. Jag har förut skrivit om idioter som hävdar det här:

Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer. Idiotiskt att inte förstå att människor vill vara på den säkra sidan.

Jag har även då förklarat det orimliga i detta påstående. Alltså är dina föräldrar syskon? Har det varit för mycket incest i familjen? Är pappan släkt med aporna? Kanske det, för din email säger ju apa@yahoo.com

Så alla ateister, kommunister, kristna terrorister, judiska terrorister, alla dessa är muslimer i verkligheten? Så alla nationalister, alla abortmotståndare, ja alla stater som utöver statsterrorism, är dessa också muslimer? Jag råder dig att ta din medicin, gå lägga dig eller be läkaren att avliva dig..idioti som denne är för skrattretande.

4 kommentarer

 1. Nor 13 januari 2011

  haha ja, mina prylar kommer bringa world peace 😛 ..

  Vad bra skrivet av dig, men vad grovt du uttrycker dig har jag märkt. Och jag har också flera kommunistiska åsikter faktiskt haha vet inte om det är dåligt eller tvärtom?

 2. Bahlool 13 januari 2011

  Jag går i perioder..ibland översnäll och ibland överaggressiv..jag har själv små kommunistiska åsikter, shiiter har altlid dragits till kommunismen den har vissa tankar som liknar vår tro..i Irak brukade man säga shia shooi (shooi som i kommmunist) för det var så många shiiter som blev kommunister..

 3. kaffer von Scnabel 20 juli 2011

  Vet du vad din kaftanröv?, istället för att komma här och spy förolämpningar mot det västland du parasiterar på, Skaffa dig lite värdighet, åk hem och vältra dig i en islamiskt skitställe och fortsätt din inavel där. Det hade varit något du kunde vara stolt över, men den värdigheten har du aldrig eftersom du faktiskt lever på vår goda vilja här i Sverige. Men tålamodet ät på uppkällningen. Koranen.kräver att du inte skall leva som bidragstagare och bli försöjd av kuffar utan istället ta med din primitiva islamistiska kult och genast bege dig hemåt, långt ifrån de otrognas land..

 4. Bahlool 21 juli 2011

  Eftersom jag jobbar 7 dagar i veckan och då mellan 14-16 h om dagen, då är det besynnerligt att jag skulle ta bidrag då. Den som tar bidrag är kanske du, som inte klarar av att skriva en mening rätt utan stavfel eller fel ordföljd. Jag tror jag stannar kvar i mitt hemland Sverige, och ger dig min tillåtelse att åka härifrån 😉
  Jag stannar här för jag älskar lätta svenska tjejer och deras dumma white trash killar, som är för femina för att tillfreställa dem..kanske det är det som retar dig 😉 Vill du hjälpa mig härifrån, är du välkommen, när som helst, till Helsingborg så ska vi se hur tuff du är då hehehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *