Press "Enter" to skip to content

Vad retar mig den här veckan??

Ok jag har suttit och försökt vara lugn..men när folk är blåsta, då kan jag inte hålla mig.

1. Några shiiter har lagt upp en film av en ”lärd” som menar att alla som är emot Wilayat al Faqih, är som Khawarij. Ni undrar vad Wilayat al Faqih är? Jo det är det iranska systemet av styre. Det är ett styre där den ”högste” eller den ”kunnigaste” lärde inom shiaislam, ska leda nationen. I dag är det Khameini. Jag gillar honom, men jag anser inte honom vara mest lärd och jag gillar Iran men jag stödjer inte det system som finns där i dagsläget. Så alla de lärda i shiaislam, de som finns i Irak, i Libanon och i Qom, som inte stödjer detta system är Khawarij, samma personer som lämnade Islam och började slakta muslimer, som dagens takfirs. Må Allah skydda mig från sådan idioti. Jag skäms över sådana shias.

2. Jag diskuterar med några och de tar upp att stackars Yazid, Kungen som skickade sin armé för att mörda Hussein, inte bär ansvaret för Husseins död i Kerbala. Alltså snälla rara, jag vet att ni är analfabeter, men historien är rätt klar. Myten är att shiiterna själva, mördade Hussein, eller att Yazids ståthållare i Kufa, Ibn Marjana ensam ska stå till svars. Jag är en rätt logisk människa, så låt mig knäcka det här och få det överstökat?

 1. Om jag är ledare över en nation, skulle jag kunna ha en general som red iväg till ett slagfält, mörda Profetens familj, och göra det utan min befallning? Det är som om vi har USAs armé som åker iväg till Kanada, startar ett krig, utan att Obama ska stå till svars eller veta om det. Dumbasses..
 2. Om Yazid inte bär ansvaret, varför fördes Profetens barnbarns huvuden till huvudstaden Damaskus? Varför fördes kvinnorna och barnen som slavar till Damaskus? Varför sattes de i fånghålor? Varför fördes de vidare till olika städer för att hånas och häcklas?
 3. ”Shiiterna” i Kufa, som bad Hussein komma och sedan svek, deltog i hans mördande. Utan tvekan. Dock var armén ledd från Syrien, av syriska trupper och syriska generaler. De tvingades ut för att slåss mot Hussein och många av dem ångrade sig senare. Menar dessa analfabeter att dessa shiiter valde att gå ut i strid frivilligt?
 4. Ibn Marjana, må han brunna i helvetet med hela sin Ommayyidiska släkt, var barnbarn till Ibn  Sufiyan, som sin kusin Yazid. Ändå hävdar dessa dönickar, att Ibn Marjana var en shiamuslim..huh? Sen när var Ommayyiderna shiiter? De har sedan deras fördömda farmor Hind, slagits mot Profeten och Islam.

Vill ni hamna på min lista över idioter jag ska klanka ner på, så snälla skriv nåt kul?

4 Comments

 1. Ali
  Ali 08 januari 2011

  90% av syriens befolkning heter muhawya och yazeed. Det är riktigt svårt att hitta nån som heter ali, hassan, eller hussein. Enligt Profeten (asws) det finns en hadith där han har sagt att det kommer komma en arme från syrien som kommer röra sig mot madina för att döda Imam Mahdi (as). När dom är nästan framme i Medina, Allah (swt) kommer göra så att det blir en jordbävning och marken kommer öppnas och svälja dom. Han sa att det kommer vara sufyani människor vilket kan tolkas som wahabia. Det kommer inga nyheter från syrien men vi har diskuterat detta med andra och det har läckt uppgifter att snart kommer en religös ledare styra syrien. Det finns en video som en nyhetskanal har gjort där den visar att bashar al assad styr inte landet utan det är hans pappas kompisar som stog honom mycket nära. Jag kan skicka den om du vill

 2. Ali
  Ali 08 januari 2011

  Bror jag kan inte hitta den jag har kollat igen många kanaler där jag sett den. Men ska hitta den

 3. Bahlool
  Bahlool 09 januari 2011

  Tack 3aloosh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *