Press "Enter" to skip to content

Veckans idiot

Jag älskar att hitta idioter, den här hittade jag på Facebook, han stödjer terroristerna som talibanerna och de wahabiter som älskar att spränga sig upp i Stockholm:

There is no such thing called “Ahlul Bayt” in Islam. What i know is that such issue is fabricated by the Munafiqs who claimed to these days as among the Muslim Ummah but in reality they are kuffar in their bottom hearts! When the Prophet Muhammad s.a.w. died and succeeded him who succeeded him s.a.w. then those munafiqs showed themselves who were named by Ali r.a. as “Rafidha” (singular, its plural is Rawafidh) which means “the one who refused” Islam during his r.a. time. And actually they are one who killed Uthman r.a. and also they killed Hassan and Hussein r.a. But now a days they are celebrating it as fest of hatred against the Muslims whom they called as “Worst than the Jews and the Kuffar”!

 • Koranen och Hadith talar om Ahlul Bayt, Profetens familj, han säger de fanns inte, det är en uppfinning (lol).
 • Rafidha är en benämning på shiiternat. Vissa hävdar att det kom från Ali ibn Zaids tid, det var alltså runt 2 eller 3 generationer efter Ali. Ändå sitter han här och säger ordet fanns på Alis tid, något som inte stämmer.
 • De som mördade Uthman var sahabas, vänner till Profeten, från Irak och Egypten, Aisha, Profetens änka, sa själv döda denna Nathal, till Uthman som var den tredje Kalifen. Vidare sägs Zubair och Talha ha varit delaktiga i mordet på Uthman. Att shiiterna fick stå till svars för det påminner om att man ger judarna skulden för allt ont i världen.
 • Hassan mördades av sin fru, på order av Muawiya. Även här ser vi att shiiterna får stå till svars, ändå står allt det här i sunniislams stora historieböcker.
 • Husseins mördare var en armé som skickades från Syrien på order av Yazeed. Denna myt har spridit sig så långt att även mina sunnitiska vänner hävdar att det var shiiterna som mördade Hussein. Faktum är att en kontingent “shiiter” från Kufa deltog, på order av Yazeed. De var förrädare, men de leddes inte av shiiter utan av Yazeeds generaler.
 • Sist men inte minst, shiiterna är muslimer, att hata sig själva är väl knappast något vi borde göra?

8 Comments

 1. Nor
  Nor 06 januari 2011

  Bra inlägg 😉

  Jag är från irak och iran. Du då?

 2. Bahlool
  Bahlool 06 januari 2011

  tackar hahaha..jag är 100 iraki. Alltså jag märkte nu att jag frågat vart du är ifrån på 2 olika ställen..suck senil som man är. Lade till din blogg i förigår bland dem jag läser men verkar vara nåt fel på ditt RSS flöde för har inte uppdaterats i min RSS reader på 20 timmar 😛

 3. Nor
  Nor 07 januari 2011

  Vet du att 85% av alla män och kvinnor som gifter sig när de är under 25 år slutar i skillsmässa? Så var glad att du är ogift haha 😛

  Juste! Angered kallas ju för lilla bagdad 😛 Jag som bor i hisingen kände att jag kom från ett riktigt svenskt område när jag märkte hur angered var haha..

  Och det med mitt RSS, syns den loggan i min blogg? Jag visste inte vad det var för något och tyckte att det såg så fult ut i min blogg så jag tog bort den loggan ungefär en månad sedan. Jag ska fixa den nu 😉

 4. Bahlool
  Bahlool 07 januari 2011

  hahah tro mig hellre gift och med barn och skild än singel 😉
  Alltså RSS är viktigt..så folk kan följa din blogg med en RSS läsare, då kan de veta när du uppdatera din blogg, utan att behöva besöka den hela tiden, det är så jag gör haha
  Min vän bor på Hisingen rätt mysigt.

 5. Nor
  Nor 07 januari 2011

  så! Nu har jag fixat mitt RSS flöde. Jag hoppas det fungerar nu. 🙂

 6. baqer alasadi
  baqer alasadi 07 januari 2011

  wahabiten verkar vara påläst :p

 7. Bahlool
  Bahlool 07 januari 2011

  Wallahi varje dag möter jag folk som är dummare och dummare..nu säger en snubbe på youtube att Imam Hussein mördades av Ibn Ziyad som var Alis anhängare (shia)..han glömmer att Ibn Ziyad var son till Ziyad ibn Abih, bastard son till Abu Sufiyan och som då togs in av Muawiya..skulle en Ommayyid stå på Alis sida? SKrattretande..

 8. baqer alasadi
  baqer alasadi 07 januari 2011

  ooooooffffffffff
  helre argumentera med en STEN än en wahabi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *