Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mördar kvinnan och ärver henne

Ärver svärmodern — som han mördade – DN.SE.

Ibland förundras jag över den sjuka världen vi lever i. Terrorstater kan bomba människor tillbaka till stenåldern och sedan står de och gråter över att dessa (om det är palestinier eller irakier eller afghaner) slår tillbaka med stenar eller gamla gevär från första världskriget.

Här läser jag om en man som mördat sin svärmoder, han skulle få 25 års fängelse för detta brott. Nu belönas han. Det visar sig att hans svärmor hade testamenterat sina tillgångar till dottern, som var gift med mördaren, då dottern nu också dött, har hon testamenterat allting till sin man.

Skrattar han hela vägen till banken må tro? Arvet är på 2 miljoner kronor..Nån som är sugen på att bli min svärmor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *