Press "Enter" to skip to content

2.5 års fängelse för en skyltstöld?

Anders Högström fick fängelse för Auschwitzkuppen | Nyheter | Aftonbladet.

Makabra nyheter. Här i Sverige läser jag om folk som mördar och kommer undan eller få låga straff, människor som stjäl och bedrar och då handlar det om miljonbelopp, de kommer undan så lätt att det är skrattretande. Men en person som lät stjäla en skylt och dennes kompanjoner som utförde stölden får alla över 2 års fängelse?

Varför? Jo skylten är från ett koncentrationsläger, och vi vet ju hur det förhåller sig med Europa och judeutrotningen? I århundraden har man stulit irakiska kulturskatter, saker som är äldre än de 70 åren som denna skylt från Polen är. Saker som är ibland 4-5000 år gamla, men ingen har blivit straffad för dem, ingen jag kunnat se. Än en gång, handlar det om judeutrotningen då är det andra bullar, andra lagar, andra värderingar. Suck?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *