Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Demokratin som tillåter tortyr och mord

USA nobbar polsk CIA-tortyrutredning – DN.SE.

Demokratin nummer 1, USA, har i åratal mördat och torterat människor, något som inte fått människorättsgruppernas uppmärksamhet. När en stat som Polen nu vill söka upp de anklagade CIA-medarbetarna för att utreda om de verkligen deltagit i tortyren av misstänka “terrorister” så hävdar USA att ärendet är över och att de inte tänker delta.

Tortyr i irakiska Abu Ghraib fängelset. Tacka USA och dess “demokrati”.

Man skyddar brottslingarna. När man tänker på detta så ska man betänka att USA själv tar sig rätten att kidnappa och föra bort fiender, som i fallet med de egyptier som Sverige sålde ut när man tillät CIA att föra bort dem från Sverige och skicka iväg dem till tortyren.  Så lagar i de länder där amerikaner bryter mot lagarna, gäller inte USAs medborgare. Skönt å veta att hyckleriet inte har några som helst gränser.

2 kommentarer

 1. Grabben 29 december 2010

  När 3e världskriget kommer så är det inget tvivel om att det är USA som kommer att
  trigga igång det. Amerikanare är ta mej fan överallt i världen och retar folk.
  Dom har tex provocerat Nordkorea genom att leka krig på deras territorium
  alldeles nyligen vilket gjort att Nordkoreanerna nu hotar med kärnvapen.
  Medelsnittsamerikanen är så korkad att han/hon inte kan namnge ens de egna delstaterna
  och det är väl ingen hemlighet att det handlar om generationer av spansk inavel från columbus lilla skepp. övriga världen måste gemensamt visa USA vart skåpet ska stå om vi vill fortsätta ha en planet att leva på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *