Press "Enter" to skip to content

Vem är den verkligen terroristen?

En soldats tal, om vem som är rasist, vem som är terrorist och vem som förtrycker. Så jävla bra sagt!

If Tyranny and oppression come to this land, it will
be in the guise of fighting a foreign enemy. The loss of liberty at home is to be charged to the provisions against danger, real or imagined from abroad…

James Madison

2 Comments

 1. Sara
  Sara 28 december 2010

  Riktigt vackert tal, det gick riktigt djupt. Allt han sa var sannt. Jag känner en frustration över att se vår värld i detta skick. En upplevelse av en värld fylld av olösta,undertryckta, destruktiva konflikter. En förundran inför det faktum att ett land som USA har en sådan makt går in ockuperar, dödar och allt människor kan göra är se på utan att ens kunna lyfta ett finger. Jag blir så ledsen av att se mitt hemland i detta skick som om att vi aldrig har rätten till att må bra till att vara fria, från diktatur till diktatur från krig till krig. Ett land som hafft mer krig en fred, Iraq där civilationen startade, där de första siffrorna sattes, där den första lagen sattes där det första universitetet byggdes, inshalla dagen kommer och allah jfrgha.
  USA är den största definitionen på terrorism kolla bara på vad de gör i Afghanistan oskyldiga människor som dör varje dag släpper bomber bland civila kvinnor och barn och sedan påstå att krigar mot talibaner, usama och gud vet vad. smutsiga spel hela vägen allt till deras vinst. Världen obey and follows.

  haha förlåt skrev för mycket, men tack min bror för en mycket fin blogg med rättvisa tankar, keep up the good work världen är i behov av fler sådana människor.

 2. Bahlool
  Bahlool 28 december 2010

  Inte långt skrivet alls 😉 är bara kul med att folk engagerar sig och bryr sig om att se sånt. Sumererna skapade hjulet, och bara det är bevis på vår storhet en storhet som gång på gång manifesterat sig i form av nya civilisationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *