Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

7 kommentarer

 1. Ali 14 december 2010

  Bahlool jag verkligen rekomenderar att se alla dom här 49 delar. Wallah du kommer inte ångra dig. Jag berätta innan till dig att när jag såg den här serien den förändra mitt liv. Och jag känner många som deras liv har förändrats av denna serie. Jag är alltid inne på deras forum , de e folk från hela världen som har sett den och som berättar om hur deras liv har förändrats totalt. Lägg ner lite tid varje dag och se den, du kommer lära dig mycket nya saker. http://arrivals2.technocrazed.com/episode-1-intro

 2. Bahlool 14 december 2010

  har sett lite avsnitt förut habibi, men förstår inte riktigt vem som står bakom? Wahabiterna på youtube försöker svartmåla serien rätt mkt…

 3. Ali 15 december 2010

  Ja jag vet men dom som står bakom är 5 killar ungefär som är både shia och sunna, vissa har konverterat till islam, dom är från USA. Dom berättar sanningen om islam och verkligheten vi lever i idag. Dom tar upp vad som kommer hända med världen och vad som händer just nu. Och dom berättar om slutet som vi lever i idag från koranen och ahadith och om det som händer i världen idag som vi inte ser. De e mycket saker vi inte vet om, dom tar upp mycket saker med fakta och bevis. Wahabiterna gillar inte den för många orsaker, df försöker som ändra den haha och lägga upp den på youtube. Det hjälper inte för serien har kommit ut på dvd, den säljs på nätet och ute. Kolla hemsidan jag gav dig längst upp det finns en annan serie osso som är mycket bra den heter phase3 och det finns en annan som berättar och koranen och biblen och torah, vem som är den riktiga och vilka som har blivit infiltrerade. Den heter the divine book den finns osso på hemsidan

 4. Bahlool 15 december 2010

  de andra har jag inte hört talas om, bara den här länken du gav mig, ska titta på det snarast, som sagt sett lite men tyckte den var för lång 😉

 5. Ali 15 december 2010

  haha ja jag me i början men så fort jag såg några klipp jag fastna. Du kommer märka hur allting dom säger sitter exakt på plats, som ett pusselspel. Den phase3 e osso riktigt bra 😉

 6. Bahlool 15 december 2010

  kharab saddam 49 avsnitt!!!

 7. Ali 15 december 2010

  hahaha ja men dom e inte långa shbiik haha plus du behöver inte se alla på en dag haha jag såg dom på två dagar för jag hade inget att göra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *