Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Terrorattacken i Stockholm – Vem ligger bakom?

”Kan släppa ut onda krafter” – DN.se.

Jag ville vänta och se vad polisen eller SÄPO sade om saken lite senare, men kan inte hålla mig när jag ser en herr Abd al Haqq Kielan yttra sig. Jag har haft nöjet att ha sett Abd al Haqq Kielans uttalanden förr, för många år sen var runt 98/99, då jag var med i en mejlinglista som drevs av unga muslimer i Sverige.

Då och då brann diskussionen om shiiterna upp och denne herre sade nåt i stil med, håll er borta från dem, de är inte muslimer, de har sin tro och vi har vår tro. Innan dess hade jag sett honom i media och jag hade sett upp till honom, då försvann allt det där. Kort efter blockerades jag från denna härliga lista, men jag måste fråga mig, vem ligger bakom det hat som dessa unga människor när?

Jag är inte så pass kunnig, att jag själv kan tolka en Koran eller en religion så att jag godkänner en självmordsattack och hävdar att detta är heligt eller detta är rätt. Självmord är förbjudet och leder raka vägen till helvetet. Jag kan förstå den frustration unga människor känner mot amerikanerna, men en frustration mot Sverige? En frustration mot svenskarna?

Det är på grund av vissa ”imamer”, vissa ”lärda” som dessa unga män och kvinnor får en felaktig bild av verkligheten. De får höra att shiiter är otrogna, som måste undvikas eller mördas. De får höra att det är svenska folkets fel att Lars Vilks är en bråkmakare, de får höra att det är medelsvenssons fel att det finns soldater på afghansk mark, där de tyvärr går USAs ärenden.

Hade sådana som Kielan inte kallat folk för ickemuslimer, så hade shiiterna inte varit hotade och hade inte blivit mördade stup i kvarten i länder som Irak. Hade stater som Saudiarabien inte fått sprida sitt gift med stora pengagåvor till svenska muslimer, då hade vi inte haft sådana personer som vill skada oskyldiga för att straffa Lars Vilks.

Nu är det vi muslimer som kommer straffas, nu kommer vi ha fler som hatar oss, fler som kommer rösta för att SD ska få makt, fler som kommer frukta oss.

Inte i mitt eller Islams namn.

3 kommentarer

  1. Mephisto 12 december 2010

    Du har alldeles rätt att nu är det ni muslimer som kommer straffas, nu kommer ni ha fler som hatar er, fler som kommer rösta för att SD ska få makt, MEN INGA KOMMER ATT FRUKTA ER!

  2. Bahlool 12 december 2010

    Mephisto ni fruktar oss redan, det är ju där problemet ligger..er fruktan spär på ert hat.

    Marie jag har aldrig slagit mig blodig, men det visar än en gång hur stor kunskap du besitter (lika med noll)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.