Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Dödsdömda Sakineh – Skulle inte hon stenas?

Dödsdömda Sakineh har blivit frisläppt | Nyheter | Aftonbladet.

Alltså sånt här irriterar mig, i månader har jag skrivit att Iran inte har stening som straff längre, ändå såg man artiklar, upprop och lögnaktiga motståndare till Irans regering, som hävdade att på den och den dagen, så skulle Sakinah, stenas till döds.

Nu kommer det fram att hon släppts fri. Vad ska man nu tycka och tänka på dessa lögnare som gång på gång lurade dumma och naiva västerlänningar, att Iran var hemskt, att folk stenades, att Sakineh, snart skulle stenas, bla..bla..bla.

Hoppas folk nästa gång tror på fakta och inte på myter för en gångs skull. Man har gång på gång spridit lögner, om Neda, om den gröna revolutionen, om dödsstraff och om kärnvapen, när ska folk se att allt är en komplott?

7 kommentarer

  1. Sara 09 december 2010

    Jag har då hört att hon är död, i media står det allt möjligt konstigt.

  2. Bahlool 09 december 2010

    Nah, det var en annan som dömdes till döden för att ha mördat sin älskares fru, men hon straffades med döden förra veckan. Sakineh är enligt alla medier, i livet och hemma hos sin son nu

  3. zulqarnain 10 december 2010

    Sara
    Shahla avrättades förra veckan, hon hade mördat Mamad khanis fru, en av Irans stora fotboll spelare men hans karriär är åt helvete nu.
    Det bästa med shahla fallet är att hon erkänner på tv, i domstolen flera gånger, hon till och med gråter och erkänner och känner ånger MEN MEN exil iranier vill göra stor sak av det och anser att det är något lurt med det hela.
    Många iranier har skrikit sig hesa att för i helvete vi har ingen stening men tidningarna skrev det som passade siffrorna.

  4. 777 04 februari 2012

    kan du visa källan eller inlägget att stening inte tillämpas som straff i Iran längre?

  5. 777 04 februari 2012

    hittade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *