Press "Enter" to skip to content

33% av judarna vill ha koncentrationscamps

One-Third of Israeli Support Wartime Concentration Camps for Palestinian Citizens « Tikun Olam-תקון עולם: Make the World a Better Place.

När vi antyder eller säger att Israel är en fasciststat, en stat som lärt sig av nazisterna, så brukar folk säga vi är antisemiter. Nu är det än en gång bevisat att judarna i Israel har fascistiska tendenser. Man har funnit att 33% av judarna i Israel stödjer att man sätter in araberna i koncentrationsläger. Den som kan något om historien, vet att när det funnits koncentrationsläger, så har de som bott i dem lidit hårt. Engelsmännen skapade koncentrationsläger för boerna i Sydafrika, det blev ett ramaskri, för hur kunde man låta ”vita” lida på det visset? Tiotusentals dog.

USA satte japanerna i koncentrationsläger, för man var i krig mot Japan, konstiga är att man inte satte tyskarna eller italienerna i sådana koncentrationsläger, att de var vita hade kanske inget med saken att göra? Även i dessa läger led japanerna stort. Tyskarna å sin sida inte bara satte judarna i koncentrationsläger, utan fulländade taktiken och såg till att miljoner av dem mördades eller dukade under av umbärandena.

När ett folk lider under nazisterna och sedan själv använder sig av dessa metoder, då måste man fråga sig, vem är rasisten? Vem är antisemiten? Vem är den hemske i denna historia? Vi får inte heller att det i dagsläget redan finns ett stort koncentrationsläger  kallad – Gaza. Människorna där får inte resa ut eller in som de vill, de fängslas eller torteras eller beskjuts hela tiden. Om de får förnödenheter, så är det på grund av Israels humör, vill de släppa igenom nåt, gör de, annars blir man mördad, som de stackare som var med på Ship to Gaza.

Enbart 50% av judarna i Israel var emot koncentrationsläger. Alltså hälften av befolkningen har kvar lite mänsklighet, men resten då?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *