Press "Enter" to skip to content

Terrorister a la USA

Soldat erkände eldgivning mot civila – DN.se.

I dagarna talade jag med min bror om den politik USA driver, om hur dess soldater skjuter irakier, däribland 2 reportrar och att de kommer undan och att det krävs Wikileaks, för att sätta åt dem. Jag försökte förklara för honom att militären har i årtusendena försökt hjärntvätta unga män att bli dödliga maskiner, som slaktar utan samvete, som tar ett liv utan att bry sig, lika lite som de skulle bry sig om de dödade en fluga.

När man ser på vissa krigsfilmer, ser man att dessa unga män hjärntvättas till att enbart tänka på att mörda, de släpps loss på en fiende, och skjuter och mördar och gör allt för att skada fienden. När kriget är över, brukar soldaterna komma hem, skadade, illamående och helt förstörda. Det är denna politik som lett till att soldater kan skjuta oskyldiga civila, soldaterna har förlorat all mänsklighet, alla från ett visst folk eller land har blivit till fiender.

Wahabiterna och de som har barnsoldater i Afrika, kör ett liknande system, där man låter sina unga rekryter mörda oskyldiga, för att ”härda” dem. De som bär skulden för dessa amerikanska soldaters brott, är USAs armé och ledning, och ingen annan. Soldaterna själva är tyvärr offer i denna kamp. De gör ju bara vad de blivit lärda att göra.

Alla som skadar civila uppsåtligen, om det är amerikanska eller wahabiter, är terrorister. Det är bara så.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *