Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Grattis Irak

al-Maliki utnämnd att bilda regering – DN.se.

Nu har tjuvarna kommit överens om vem som ska leda Irak, efter över 8 månaders väntande, bråkande och tjafsande har man äntligen kommit överens om hur man ska dela den Irakiska kakan, en kaka värd miljarder och återigen miljarder. Nu kan de fortsätta roffa åt sig, medan befolkningen dör på Iraks gator av terrorister, ofta betalda och skyddade av de olika politiska grupperingarna.

Grattis Irak, det tog bara ett nytt skamligt rekord för att folk skulle komma överens om vem som ska leda Irak. Det tog bara 8 månader för att komma överens om vem som ska leda misären in i nästa misär, frågan är bara om det var värt det?

Jag skulle uppmana till bojkott av alla dessa partier i nästa val. Jag skulle uppmana de religiösa ledarna i Irak, att utfärda en fatwa emot dessa partier, vars händer är färgade av irakiernas blod.

Ni har sålt ut Irak och fått folk att sakna Saddam, så illa har det nu varit..

En kommentar

  1. MammaMarie 26 november 2010

    ”Nu har tjuvarna kommit överens om vem som ska leda Irak,”… hahaa, jag bara måste skratta: du låter verkligen som min man :)! Samma retorik! Och det är en retorik som verkligen tröttar ut en, men egentligen kan man inte säga något heller – för det ni säger är ju sanningen: HELT oinlindad. Jag tror det är det som stör mest. Man är van att få information genom att sanningen är inlindad i en massa lögner, som gör att allt låter som om det saker o ting ä på väg att bli bättre, eller att allt är bra! Så att man slutar oroa sig, och ”tjuvarna” får fortsatt spelutrymme att skapa kaos och elände…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *