Press "Enter" to skip to content

Ahmadinajad

Min bror har skrivit ett inlägg där han visar en dokumentär om Ahamdinajad, i filmen besvaras vart Ahmadinajad kom ifrån, hur han kom att bli försvararen av den enda nationen so stått emot USA under så lång tid och vars hela existens bygger på att tjäna al Mahdi al Muntathir (a.s)

11 Comments

 1. Rasul
  Rasul 09 november 2010

  Ahmadinejad är den bästa presidenten!

  Länge Leve Iran Islam Republik!

 2. Rose
  Rose 03 december 2010

  Bal

  Har du hört det här om att Ahmadinejad är anhängare till Ahmadiyya? Vad tycker du om det? Tror du på det? Vad tror du om ryktet att han har varit jude?

 3. Bahlool
  Bahlool 03 december 2010

  Ahmadiyya? Knappast..Han är shia fanatiker..vart har du hört det? Hörde talas om att han ursprungligen var jude, men spelar mig inte heller någon roll, han kallar sig muslim nu, han hade lika gärna kunnat vara präst hos judarna, om han kallar sig muslim och gör sin plikt som muslim är han muslim i mina ögon..men jag har även hört att det var skitsnack om hans härkomst att det var en ploy..killen har haft många lögner kastade emot sig hehe

 4. Rose
  Rose 04 december 2010

  Det är en rykte som går. Kollar man på fundamentet hos ahmadiyya så ser man att dom har kämpat hårt för att få makten men nej, jag har ingen källa utan det är en rykte som går. Det sägs att hans ursprungliga efternamn var Saboorjian och att han sen bytte till Ahmadinejad vilket betyder ättling till Ahmadi ungefär. Det är det som har satt frågor i huvudet på folk.
  Angående Jude-snacket så finns det flera hemsidor man kan läsa där man går igenom ryktet. Säg till om du är intresserad så kan du få läsa dom.

 5. Rose
  Rose 04 december 2010

  Varför säger du att dom är utanför Islam? Dom kallar ju säg själva för muslimer.
  http://www.ahmadiyya.se/community.php

  Angående Ahmadinejads jude-bakgrund kan ingen säga att denne sitter på sanningen. Jag har läst den sidan. Dom andra sidorna jag har läst där man tar upp judefrågan är lika pålitliga. Det jag vill veta är att: Varför har ingen tagit upp hans Shenasnameh? Varför får man inte läsa vad det står där? Det var ju det som fick folk att komma med teorier. Varför går man inte till hans så kallade hemstad och gör en dokumentär? Hans föräldrar? Syskon? Släkt? Någon?!

 6. Bahlool
  Bahlool 04 december 2010

  Som muslim måste du tro på vissa saker, däribland Allah, Koranen och den siste Profeten Muhammed. De menar att Jesus dog, något som ingen muslim tror på. De tror att Muhammed inte var den siste Profeten, något alla muslimer tror på. Listan kan göras lång

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya#Comparison

  Vad det gäller Ahmadijaad, skulle det spela någon roll om han var ursprungligen jude? Tror vi på någon slags arvssynd som de kristna?

 7. Rose
  Rose 04 december 2010

  Nej, det spelar väl inte så stor roll men det är intressant att man vill sopa igen spåret. Jag älskar konspirationsteorier. 😀

 8. Bahlool
  Bahlool 04 december 2010

  hahah om det stämmer att han har judisk härkomst, så kan man förstå att han eller vissa i hans omgivning vill tysta ner det…många är antisemiter, skulle de tåla en jude vid makten i Iran? Knappast..
  När någon talar illa om en grupp, brukar de alltid anklaga varandra för att vara judar. Wahabiterna säger shiiterna är ättlingar till Ibn Sabah, en jude. Fienderna till wahabiterna menar att Saud familjen, i Saudiaraiben var ursprungligen judar..osv

 9. Rose
  Rose 04 december 2010

  Hehehe, ja det är praktiskt att skylla på andra. Det där om Saud var intressant. Vill, vill, vill läsa. Har du någon källa? 🙂

 10. Bahlool
  Bahlool 04 december 2010

  Det fanns en bok som skrevs om deras förehavanden, alkohol, spel, allt skit som hände hos dem..men märkligt nog köptes hela serien av böcker upp och författaren mördades i Libanon..det är en konspiration om något 😉
  http://www.coffinman.co.uk/jewish_roots_of_the_saudi_royal_family.htm
  Finns lite om deras rötter där har inte läst allt dock orkar inte hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *